Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la alegerile parlamentare: Am prevenit-o ca isi asuma riscuri suplimentare. Este majora si nu poti sa ii schimbi decizia

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, despre candidatura Elenei Udrea la alegerile parlamentare: Am prevenit-o ca isi asuma riscuri suplimentare. Este majora si nu poti sa ii schimbi decizia

Fostul sef al statului si presedintele PMP sustine ca a sfatuit-o pe Elena Udrea, in calitate de bun prieten, sa nu candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre o posibila candidatura la alegerile parlamentare: Nu am luat o decizie definitiva, dar este clar ca fiind presedinte de partid am obligatia sa candidez

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca, pentru moment, nu s-a decis daca va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Basescu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind numirea unui premier dupa alegerile parlamentare: Cei care cred ca presedintele Romaniei este maimuta dresata se insala. Daca nu va avea partidul cu 51%, nu va numi decat pe cine va vrea el

Seful PMP, Traian Basescu, sustine ca, in lipsa unei majoritati clare dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, presedintele Klaus Iohannis va numi pe cine va dori la conducerea Guvernului.

Traian Basescu, despre decizia magistratilor, in dosarul Microsoft: Trebuie sa stim daca e vorba de 200 sau de 400 milioane de dolari, sa stim de la cine au venit, cine a dat mita

Fostul sef al statului Traian Basescu sustine ca ancheta in dosarul Microsoft ar trebui sa continue pentru a se afla sursa banilor.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura independenta in alegerile parlamentare: Nu m-am consultat cu Traian Basescu, iar in acest moment drumurile noastre se despart (VIDEO)

Elena Udrea a facut miercuri la iesirea de la Curtea Suprema un anunt privind viitorul sau politic. Fosta ministra a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si.

Presedintele PNL Vaslui, pus sub urmarire penala de DNA. Dan Marian se retrage de la sefia filialei si din cursa pentru alegerile parlamentare

Presedintele PNL Vaslui, senatorul Dan Marian, si-a anuntat joi seara demisia de la conducerea filialei judetene si din functia de membru al Biroului Politic National al PNL. Senatorul a anuntat totodata ca isi retrage si candidatura de la alegerile parlamentare din decembrie, Dan Marian fiind desemnat primul pe lista la Senat.

Udrea, explicatii despre candidatura: Nu ma ascund pe nicio lista de partid pentru ca nu vreau sa se spuna ca am facut rau PMP sau lui Traian Basescu

Deputatul Elena Udrea a explicat ca va candida independent la alegerile parlamentare pentru a nu afecta PMP sau pe fostul presedinte Traian Basescu. Udrea a mai explicat ca a decis sa-si asume aceasta candidatura pentru ca sistemul a continuat sa o faca tinta.

Traian Basescu arunca bomba si o contrazice pe Elena Udrea: I-am spus sa nu candideze!

Traian Basescu a descris-o pe Elena Udrea drept o femeie singura, care isi cauta linistea, precizand ca a sfatuit-o sa nu candideze la alegerile parlamentare din decembrie. Vom reveni cu.

Traian Basescu se pregateste sa candideze. Anuntul facut de fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu nu se mai ascunde in legatura cu propria CANDIDATURA in alegerile parlamentare din luna decembrie. Prezent, joi seara, intr-o emisiune.

Udrea candideaza la alegerile parlamentare ca independent. Despre Basescu:Drumurile noastre se despart

Elena Udrea a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si independenta si nu cu sprijinul PMP.

Am participat la evenimente private la care a fost Kovesi. Udrea: Stia foarte bine cum se desfasura campania din 2009, atunci ii convenea sa castige Traian Basescu pentru a fi renumita procuror general (VIDEO)

Cu ocazia anuntarii candidaturii pentru alegerile parlamentare din decembrie, Elena Udrea a lansat un atac la adresa Laura Codruta Kovesi. Doamna Kovesi nu este DNA, eu nu am vazut denigratata activitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )