Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, despre deciziile UE: Romania nu va avea resurse financiare pentru implementarea acestor programe

B1 B1,
Traian Basescu, despre deciziile UE: Romania nu va avea resurse financiare pentru implementarea acestor programe

Fostul presedinte Traian Basescu atrage atentia ca, in timp ce PNL-istii si PSD-istii se cearta la Bucuresti, Uniunea Europeana a lansat la acest inceput de an trei mari programe, unele care vor lovi. continuă pe B1

Traian Basescu, despre cazul Ditrau: E vina UDMR, asa fac si cu romanii. Hunor e antiroman

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a precizat ca in cazul de la Ditrau, in care doi sri-lankezi au fost refuzati de comunitate, vina ar apartine propagandei UDMR. Basescu spune ca in acelasi mod se procedeaza si cu romanii.

Traian Basescu, despre cazul celor doi srilankezi: La Ditrau vinovat e UDMR Si romanii primesc acelasi tratament (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca de scandalul de la Ditrau este vinovat UDMR-ul, acesta fiind rezultatul politicii partidului. Ungurii,.

Traian Basescu, dupa demiterea Guvernului Orban: Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate. Probabil nu sunt familiarizati cu atmosfera de la Bruxelles (VIDEO)

Numai niste oameni iresponsabili baga tara intr-o perioada de instabiliate, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, afirmand despre parlamentarii din PSD, UDMR si Pro Romania, care au demis prin vot.

Traian Basescu demasca planurile PSD: Lucrurile au fost aranjate

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu nu crede ca motiunea PSD impotriva guvernului Orban va trece. Basescu e convins ca liderul PNL nu a facut nicio intelegere cu seful PSD si ca vom avea.

Traian Basescu: in momentul de fata toate cele trei puteri ale statului sunt in stare de nefunctionare Socialistii au primit o nesperata gura de oxigen

Suntem intr-o tara in care guvernul este cazut, justitia este in greva nedeclarata, iar parlamentul are majoritati cu geometrie variabila, a afirmat fostul presedinte Traian Basescu, miercuri.

Reactia lui Traian Basescu dupa demiterea Guvernului Orban prin motiune: Este o situatie de un ridicol absolut. Asta nu mai e tara

Traian Basescu a comentat situatia politica generata de demiterea Guvernului Orban prin motiune de cenzura, spunand ca este de un ridicol absolut. El a atras atentia ca in tara mai sunt si alte probleme, un exemplu fiind justitia, care nu functioneaza, e oprita, suparata pe viata. Asta nu mai e tara!, a afirmat fostul presedinte.

Traian Basescu: Am ajuns la o asemenea lipsa de moralitate a clasei politice, incat a ajuns sa faca jocuri de interes personal sau de partid in detrimentul tarii (VIDEO)

Traian Basescu a criticat decizia PNL de a impinge situatia politica spre declansarea alegerilor anticipate si a denuntat lipsa de moralitate a clasei politice, si aflata la putere, si in.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Victor Ponta in ziua motiunii de cenzura. Avertisment pentru romani

Astazi in sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, PSD a pierdut majoritatea in Senat, iar pentru ca actualul Guvernul sa fie demis sunt necesare 233 de voturi. Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, pentru .

Traian Basescu nu crede ca Guvernul PNL va pica

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu sustine ca PSD nu va reusi sa obtina suficiente voturi .

Traian Basescu, revoltat de situatia din insulele grecesti: Doamna comisar, mor copii in Europa din cauza mizeriei (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a facut apel la Comisia Europeana, intr-o interventie in Prlamentul European, sa ia masuri in cazul copiilor refugiati care traiesc in conditii inumane in insulele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )