Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre noua conducere a PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc

B1 B1,
Traian Basescu, despre noua conducere a PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc

Fostul presedinte Traian Basescu este sceptic in privinta ideii ca PSD se va reforma odata cu schimbarea conducerii partidului, in conditiile in care, atrage atentia acesta, in cadrul formatiunii exista. continuă pe B1

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

Traian Basescu: E o asa seceta in PSD incat orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila e mai proasta decat pastrarea ei. Aici e PSD astazi

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila la conducerea PSD ar fi mai proasta decat pastrarea ei. Comentand, la Romania TV, situatia din PSD in c.

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian .

Traian Basescu vorbeste despre demisia iminenta a Vioricai Dancila: Va pleca de una singura si o va face destul de repede

Fostul presedinte Traian Basescu se declara convins ca Viorica Dancila va demisiona de la conducerea PSD dupa esecul inregistrat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Era clar de la bun.

GABRIELA FIREA: Nu este nevoie neaparat de o noua conducere, ci de o noua viziune

PSD nu are nevoie neaparat de o noua conducere, ci de o noua viziune, a declarat duminica seara presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Traian Basescu: Viorica Dancila isi da DEMISIA, dar ce PANARAMA ar fi sa ajunga DISCOTECARUL Teodorovici presedinte PSD!

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Viorica Dancila isi va da demisia dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale, dar nu crede ca PSD are pregatit un lider pentru preluarea conducerii.

Traian Basescu arunca bomba: Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca Viorica Dancila va demisiona de la sefia PSD, dupa ce a pierdut dramatic, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor. Era clar de la bun inceput. Este o.

Traian Basescu, la iesirea de la urne: Puteti fi siguri ca n-am votat pentru PSD. Daca vrei democratie, trebuie sa o aperi (VIDEO)

Traian Basescu a afirmat, duminica, la sectia de vot de la Liceul Jean Monnet, ca lumea poate fi sigura ca n-a votat pentru PSD. intrebat cu cine a votat, fostul presedinte al Romaniei a.

Eugen Teodorovici, atac la noua conducere a PSD: O junta politica a preluat puterea in partid. NU voi accepta niciodata sa fiu girantul unor camatari politici

Fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, lanseaza un atac dur la adresa noii conduceri a partidului stabilite in urma sedintei CEx extrem de tensionate care a avut loc marti seara. intr-o.

Traian Basescu, profetia care da fiori reci social-democratilor: Vor face o razbunare ieftina. Vremea PSD a trecut!

Traian Basescu sustine ca PSD este un partid lipsit de lideri si de viziune si, inopinia lui, nu va mai avea sansa sa faca o majoritate zdrobitoare in Romania, in urmatorii ani. Fostul presedinte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )