Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost redus la tacere

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost redus la tacere

Traian Basescu a vorbit despre statul paralel, insa sustine ca nu este vorba de alte institutii paralele celor ale statului, ci de faptul ca legea se aplica diferentiat. Ce-i ala stat paralel? E. continuă pe Antena3

Fostul presedinte Traian Basescu despre disputa Gabriela Firea Carmen Dan: Jandarmeria, prinsa in jocul politic a doua ...doamne

Fostul presedinte Traian Basescu comenteaza duminica, intr-o postare pe Facebook intitulata Jandarmeria, prinsa in jocul politic a doua . doamne, incidentele care au avut loc sambata in Piata Victoriei .

Regele Mihai a murit! Basescu, despre disparitia Majestatii Sale: A fost un sef de stat de vremuri grele

Regele Mihai a murit! Regele Mihai I al Romaniei a murit in cursul zilei de marti, la varsta de 96 de ani. Regele Mihai a murit! Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, pentru ziarul.

Basescu, despre incidentele din Piata Victoriei:Din batalia pentru putere a gastilor din interiorul PSD, vinovati vor fi jandarmii

Fostul presedinte Traian Basescu comenteaza, intr-o postare pe Facebook intitulata Jandarmeria, prinsa in jocul politic a doua . doamne, incidentele care au avut loc sambata in Piata Victoriei si reactia primarului Gabriela Firea si a ministrului de Interne Carmen Dan, spunand ca din batalia pentru putere a gastilor din interiorul PSD, vinovati vor fi jandarmii.

Basescu, despre reactiile primarului capitalei si ministrului de Interne, dupa evenimentele de sambata din Piata Victoriei: Jandarmeria, prinsa in jocul politic a doua ...doamne

Fostul presedinte Traian Basescu a scris duminica peFacebookca Jandarmeria este prinsa in jocul politic al Gabrielei Firea si al ministrului de Interne, Carmen Dan, desi primarul Capitalei a dispus organizarea targului de Craciun in Piata Victoriei constient fiind de potentialul conflictual al acestei decizii, iar jandarmii au intervenit strict in limita procedurilor.

Traian Basescu: in locul lui Dragnea, m-as fi ocupat de Republica Moldova

Ex-presedinte al Romaniei Traian Basescu afirma ca, daca ar fi fost in locul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi ocupat de problema Republicii Moldova, mai ales ca se implineste Centenarul Marii Uniri. Fostul sef de stat roman sugereaza ca in aceasta perioada se creeaza mai multe oportunitati in raport cu Republica Moldova, insa de care politicienii romani nu cunosc.

Traian Basescu, catre Gabriela Firea: Decizia ilegala de a organiza un targ in Piata Victoriei este una ticaloasa

Presedintele PMP, Traian Basescu, a solicitat primarului general Gabriela Firea sa anuleze decizia de a organiza un targ in Piata Victoriei, sustinand ca aceasta este ilegala si ticaloasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )