Libnet.ro
UNICEF

11:16

Traian Basescu, dezvaluiri bomba despre relatia lui Tolontan cu Kovesi: Nu ti-e rusine?(VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, dezvaluiri bomba despre relatia lui Tolontan cu Kovesi: Nu ti-e rusine?(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, prezent miercuri in cadrul emisiunii Talk B1 a lansat un atac foarte dur la adresa jurnalistului Catalin Tolontan, sustinand ca Laura Codruta Kovesi. continuă pe B1

Traian Basescu, despre scandalul de la DNA: Suntem intr-o perioada a santajului. Sunt PESIMIST (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1 ca nu crede ca alti procurori vor mai face dezvaluiri cu privire la activitatea DNA, precizand ca.

Procurorul Mihaela Iorga face noi dezvaluiri: Ce spune despre relatia cu Codruta Kovesi

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a facut miercuri noi declaratii despre situatia de la DNA, dupa ce a fost audiata mai bine de sapte ore la Inspectia Judiciara. Referindu-se la inregistrarile care.

Traian Basescu, despre decizia sefei DNA de a revoca doi procurori: Cred ca a gresit fundamental. Le-a pus calusul in gura. Este un semnal puternic al CSM, ca procurorii anticoruptie sa isi tina gurile

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, a comentat, miercuri seara, decizia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a cere revocarea a doi procurori.

Traian Basescu: Marea problema a Elenei Udrea este ca nu are o suta de kilograme mai mult (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre dezvaluirile procurorului Mihaela Iorga, potrivit carora.

Anatol Salaru: Daca Traian Basescu nu se implica in politica din Moldova, exista riscul ca Parlamentul sa fie controlat de socialisti

Presedintele executiv al Partidului Unitatii Nationale PUN), Anatol Salaru, sustine ca Traian Basescu, fostul sef de stat roman si actualul presedinte de onoare al PUN, ar putea veni o data la doua saptamani in Republica Moldova pentru a se implica in politica din stanga Prutului.

Traian Basescu l-a criticat pe ambasadorul SUA la Bucuresti, pe motiv ca o sustine pe sefa DNA: De aia nici nu m-am dus la receptia de la Ambasada SUA. O invitatie semnata de Klemm nu onoreaza pe nimeni

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, l-a criticat, miercuri seara, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, pe motiv ca o sustine pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

El va fi noul presedinte al PMP. Cine este favoritul lui Traian Basescu

Traian Basescu, liderul PMP, a precizat ca la viitorul Congres al PMP se va retrage din fruntea partidului. in urma acestei decizii, mai mult persoane din partid si-au exprimat dorinta de a-i lua locul,.

El va fi noul presedinte al PMP. Cine e favoritul lui Traian Basescu

Traian Basescu, liderul PMP, a precizat ca la viitorul Congres al PMP se va retrage din fruntea partidului. in urma acestei decizii, mai mult persoane din partid si-au exprimat dorinta de a-i lua locul,.

Traian Basescu: Nu imi asum ce a facut sefa DNA in ultimii doi ani. Kovesi este pe mandat dat de presedintele Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, la postul de televiziune B1 TV, ca nu isi asuma actiunile din ultima perioada a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi el a fost cel care a numit-o la conducerea institutiei de forta, in 2013.

Traian Basescu: Nu-mi puneti mie in spate mandatul lui Kovesi. Nu imi asum ce a facut in 2015 si 2016 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la scandalul de la DNA, ca desi a fost cel care a nu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )