Libnet.ro
UNICEF

22:00

Procurorul Mihaela Iorga face noi dezvaluiri: Ce spune despre relatia cu Codruta Kovesi

B1 B1,
Procurorul Mihaela Iorga face noi dezvaluiri: Ce spune despre relatia cu Codruta Kovesi

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a facut miercuri noi declaratii despre situatia de la DNA, dupa ce a fost audiata mai bine de sapte ore la Inspectia Judiciara. Referindu-se la inregistrarile care. continuă pe B1

Procurorul Mihaela Iorga: Codruta Kovesi a cerut retinerea Elenei Udrea (VIDEO)

Procurorul Mihaela Iorga a declarat marti, dupa sedinta de la CSM, in care s-a discutat cererea de revocare facuta de sefa DNA, ca i s-a transmis din partea Codrutei Kovesi ca Elena Udrea ar trebui.

Miscarea facuta de procurorul Mihaela Iorga, dupa revocarea sa de la DNA

Procurorul Mihaela Moraru Iorga, revocata de la DNA, a declarat ca va contesta aceasta decizie, adaugand ca nu tine neaparat sa iasa la pensie procuror, dar ca a facut un demers pe care l-a considerat r.

O PREOTEASA iL SPULBERA PE ARTISTUL - PREOT !!! NOI DEZVALUIRI iNFIORATOARE DESPRE PREOTUL POMOHACI (FOTO)

Preotul CristianPomohacia castigat un ban bun si in judetul Neamt, unde avea cantari frevcente. Iar daca publicul il adula pe cel care descaleca din masina BN IISUS.

Procurorul DNA Mihaela Iorga acuza presiuni ale lui Kovesi in dosarul Udrea

Procurorul DNA Mihalea Iorga a declarat marti, la iesirea de la sedinta CSM, ca i s-ar fi transmis ca ar trebui sa o retina pe Elena Udrea pentru 24 de ore. Mihaela Iorga spune ca a refuzat acest lucru,.

Procurorul Doru Tulus, reactie la cererea lui Kovesi de a fi revocat: Ce spune despre inregistrarile cu sefa DNA

Un adevarat razboi intern s-a iscat in DNA dupa ce Laura Codruta Kovesi a cerut revocarea din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru, doi dintre cei mai vechi procurori cu dosare celebre.

VIDEO. Procurorul Mihaela Moraru Iorga: Kovesi a cerut retinerea Elenei Udrea chiar ;i pentru o noapte. Nu este DNA versus DNA, este un razboi al unei persoane pentru putere

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca a facut presiuni pentru retinerea Elenei Udrea, chiar si pentru o noapte, desi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului.

VIDEO. Procurorul Mihaela Moraru Iorga: Kovesi a cerut retinerea Elenei Udrea chiar si pentru o noapte. Nu este DNA versus DNA, este un razboi al unei persoane pentru putere

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ca a facut presiuni pentru retinerea Elenei Udrea, chiar si pentru o noapte, desi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului.

Razboiul din interiorul DNA. Mihaela Iorga: Voi veni cu probe daca imi vor fi cerute (VIDEO)

Procurorul Mihaela Moraru Iorga, revocata din DNA alaturi de Doru Tulus la cererea lui Kovesi, a anuntat ca va contesta ordinul de revocare din functie si a precizat ca daca ii va fi solicitat va.

Cine sunt procurorii rebeli din DNA? Ce dosare grele au instrumentat Doru Tulus si Mihaela Iorga

Cine sunt procurorii care au inceput un razboi deschis cu Laura Codruta Kovesi? Ce dosare grele au instrumentat procurorii Doru Tulus si Mihaela Iorga? Pe 2 octombrie 2008, procurorul Doru Tulus.

Procurorii Mihaela Iorga, Doru Tulus si Nicolae Marin, audiati la cererea lor de Inspectia Judiciara. Acestia o reclama pe sefa DNA ca se implica in anchete si face presiuni

Procurorii Mihaela Iorga, Doru Tulus si Nicoale Marin vor fi audiati, miercuri, de Inspectia Judiciara, dupa ce a inspectori au ajuns mai multe sesizari privind scandalul din DNA, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )