Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu, DEZVALUIRI despre Florian Coldea: A cam fost flituit (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, DEZVALUIRI despre Florian Coldea: A cam fost flituit (VIDEO)

Fostul adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a fost in urma cu cateva luni cel mai controversat personaj din spatiul public. Dupa suspendarea sa din fuctie, in urma dezvaluirilor lui. continuă pe B1

Traian Basescu, dezvaluiri bomba despre relatia lui Tolontan cu Kovesi: Nu ti-e rusine?(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, prezent miercuri in cadrul emisiunii Talk B1 a lansat un atac foarte dur la adresa jurnalistului Catalin Tolontan, sustinand ca Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu: Kovesi si Coldea au avut un plan de epurari prin arestari si compromiteri. Daca as fi in locul Elenei Udrea m-as duce direct la CEDO

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, dupa acuzatiile lansate de procurorul Mihaela Iorga la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca daca ar fi in locul Elenei Udrea nu ar mai sta nicio clipa, ci s-ar duce la CEDO.

Traian Basescu, despre scandalul de la DNA: Suntem intr-o perioada a santajului. Sunt PESIMIST (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Talk B1 ca nu crede ca alti procurori vor mai face dezvaluiri cu privire la activitatea DNA, precizand ca.

Cum a fost facut vedeta nationala fostul director economic de la Cupru Min. Eugen Colda asociat in fals cu Florian Coldea

Fostul director economic si contabil sef de la compania Cuprum Min SA, Eugen Colda, a devenit peste noapte vedeta dupa ce numele sau a fost asociat de presa centrala cu fostul sef operativ al SRI, Florian Coldea. in realitate intre cei doi nu exista nicio legatura de rudenie sau de alta natura.

FAKE NEWS Cum a ajuns un oarecare Colda de la Cupru Min varul lui Florian Coldea de la SRI

Mai multe publicatii din presa centrala au prezentat luni informatia ca varul fostul sef operativ al SRI, Florian Coldea, un anume Eugen Coldea, prezentat drept director economic si contabil-sef la Cupru Min, ar fi unul dintre intermediarii spagilor dintre omul de afaceri Horia Simu si Daniel Moldoveanu, fost sef al Comunitatii Nationale de Informatii. Numai ca pe fostul director economic al Cuprumin nu-l cheama Coldea, ci Colda.

Traian Berbeceanu, detalii despre UMILINTELE din puscarie

Traian Berbeceanu a hotarat sa faca mai multe dezvaluiri despre perioada in care a fost in spatele gratiilor. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba a publicat.

Traian Basescu, despre decizia sefei DNA de a revoca doi procurori: Cred ca a gresit fundamental. Le-a pus calusul in gura. Este un semnal puternic al CSM, ca procurorii anticoruptie sa isi tina gurile

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, a comentat, miercuri seara, decizia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de a cere revocarea a doi procurori.

Traian Basescu: Marea problema a Elenei Udrea este ca nu are o suta de kilograme mai mult (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician despre dezvaluirile procurorului Mihaela Iorga, potrivit carora.

Traian Basescu: in timpul lui Kovesi, DNA a facut spectacol. in timpul lui Morar, s-a facut meserie

Fostul presedinte al Romaniei si liderul PMP, Traian Basescu, sustine ca, in timpul mandatului Laurei Codruta Kovesi, DNA a facut spectacol. De de alta parte, el considera ca in perioada in care institutia a fost condusa de Daniel Morar, s-a facut meserie.

Traian Basescu: Nu imi asum ce a facut sefa DNA in ultimii doi ani. Kovesi este pe mandat dat de presedintele Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, la postul de televiziune B1 TV, ca nu isi asuma actiunile din ultima perioada a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi el a fost cel care a numit-o la conducerea institutiei de forta, in 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )