Libnet.ro
UNICEF

01:06

Traian Basescu, directorului Oficiului Anti-Frauda European: DLAF din Romania exagereaza uneori cu controalele

Hotnews Hotnews,
Traian Basescu, directorului Oficiului Anti-Frauda European: DLAF din Romania exagereaza uneori cu controalele

Presedintele Basescu a spus marti, la inceputul intrevederii cu directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, ca departamentul corespondent din Romania, DLAF, exagereaza uneori cu controlul proiectelor cu fonduri europene, ceea ce determina blocarea acestora, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu, directorului OLAF: DLAF din Romania exagereaza uneori cu controalele

Presedintele Basescu a afirmat marti, la inceputul intrevederii cu directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler, ca departamentul corespondent din Romania, DLAF, exagereaza uneori cu controlul proiectelor cu fonduri europene, ceea ce determina blocarea acestora.

Traian Basescu a avut intalniri de evaluare cu o parte dintre procurorii propusi pentru sefia Parchetelor

Presedintele Traian Basescu a avut zilele acestea intalniri cu o parte dintre procurorii propusi de ministrul Justitiei pentru functiile de conducere din Parchete, urmand sa mai aiba loc intrevederi si cu ceilalti si in cursul zilei de miercuri, a declarat marti, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea. Potrivit acestuia, Traian Basescu s-a intalnit doar cu o parte dintre cei propusi pentru sefia Parchetelor, urmand ca miercuri sa se vada si cu ceilalti. Intalnirile dintre procurorii propusi si presedintele Traian Basescu au fost de evaluare, a precizat Bogdan Oprea, adaugand ca presedintele va anunta imediat ce va lua o decizie.

SURSE Cine este seful Partidului Popular care se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu

Un nou partid de dreapta se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu prin preluarea unei formatiuni care exista deja sub denumirea Partidul Popular. Mai multe surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca una din variante este utilizarea Partidului Popular condus de fermierul Costel Caras. Fermierul este cel care, in timpul scandalului laptelui infestat cu aflatoxina izbucnit in luna martie, a varsat pe camp in semn de protest cateva mii de litri de lapte. Caras n-a putut fi contactat pentru comentarii. Informatia privind iminenta aparitiei unei noi formatiuni in jurul lui Traian Basescu a fost publicata sambata de siteul pesurse. ro.

UPDATE Traian Basescu, prezent la Zilele Comunei Pestera din jud. Constanta: Comuna Pestera este un exemplu pentru cei care fac reorganizarea administrativa

Presedintele Traian Basescu spune ca a decis sa vina in vizita la Pestera Constanta) dupa ce a vazut pe internet ca localitatea este autofinantata, precizand ca situatia din comuna poate fi o lectie pentru foarte multi primari, dar si pentru cei care fac reorganizarea administrativa, informeaza Mediafax. Potrivit administratiei Prezidentiale, Traian Basescu participa, sambata, la Zilele comunei Pestera, din judetul Constanta.

VIDEO Traian Basescu, prezent la Zilele Comunei Pestera din jud. Constanta: Comuna Pestera este un exemplu pentru cei care fac reorganizarea administrativa

Presedintele Traian Basescu spune ca a decis sa vina in vizita la Pestera Constanta) dupa ce a vazut pe internet ca localitatea este autofinantata, precizand ca situatia din comuna poate fi o lectie pentru foarte multi primari, dar si pentru cei care fac reorganizarea administrativa, informeaza Mediafax. Potrivit administratiei Prezidentiale, Traian Basescu participa, sambata, la Zilele comunei Pestera, din judetul Constanta.

Traian Basescu l-a decorat pe militarul Florinel Enache, ranit in Afganistan

Presedintele Traian Basescu l-a decorat, marti, cu Medalia Nationala Serviciul Credincios - clasa I pe militarul Florinel Enache, care a fost ranit in timpul operatiunilor din Afganistan, potrivit.

Traian Basescu, intalnire cu candidatii la sefia parchetelor

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, in aceasta saptamana, la Palatul Cotroceni, cu toti candidatii propusi pentru functiile de conducere ale Parchetului General, DNAsi DIICOT, conform unor surse politice.

Fostii proprietari fac apel la Traian Basescu sa nu promulge noua lege a retrocedarilor si cer Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala pe motive neinvocate in sesizarea PDL respinsa saptamana trecuta

Reprezentantii Asociatiilor Proprietarilor Expropriati au inregistrat o petitie la institutia Avocatului Poporului in care au solicitat sesizarea Curtii Constitutionale CCR) in cazul Legii despagubirilor pentru imobile nationalizate pe motive neinvocate de PDL in sesizarea respinsa saptamana trecuta de CCR. Fostii proprietari au transmis si un apel adresat presedintelui Romaniei Traian Basescu prin care cer sa nu fie promulgata legea si sa fie sesizata CCR pe motiv ca aspecte din actul normativ incalca mai multe articole din Constitutie si vor declansa numeroase noi procese, atat interne, cat si internationale, ca guvernul nu a tinut cont de criticile CEDO si ca Legea nu rezolva problemele restituirii proprietatilor, ci tergiverseaza in mod inadmisibil aplicarea ei si favorizeaza o noua categorie de samsari.

Fundatia lui Traian Basescu a prins viata si la Cluj.

Trei dintre consilierii presedintelui Romaniei au lansat a treia filiala din tara a Fundatiei Miscarea Populara, viitoarea destinatie a acestuia dupa terminarea mandatului de sef de stat. Presedintele Romaniei, Traian Basescu, isi pregateste intens viitorul teren de activitate dupa terminarea mandatului de la Cotroceni. Fundatia Miscarea Populara, organizatia in care acesta si-a anuntat intentia de a se retrage la finalul anului urmator, prinde tot mai mult contur in teritoriu.

De ce a mers Traian Basescu intr-o comuna cu 4.000 de locuitori.

Comuna Pestera din Constanta are mai putin de 4. 000 de locuitori. Cu toate acestea, presedintele Traian Basescu a tinut sa vina la Zilele Comunei, organizate sambata trecuta. Oficial, seful statului a declarat ca a vrut sa vina din doua motive. Este o localitate din Dobrogea. In al doilea rand, am intrat pe internet si am vazut ca este o comuna autofinantata, ceea ce la momentul asta poate fi o lectie pentru foarte multi primari, dar si pentru cei care fac reorganizarea administrativa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )