Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu doreste reducerea taxelor consulare pentru cetatenii din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu doreste reducerea taxelor consulare pentru cetatenii din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu cere reducerea taxelor consulare pentru cetatenii Republicii Moldova.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania, consemneaza Mediafax. Sa ceri unui cetatean din Republica Moldova sa arate 500 de euro pentru a primi viza este mult prea mult. Si va trebui sa gasim o solutie. Reducerea taxelor pentru ca nu din taxe consulare foarte ridicate pentru cetatenii Republicii Moldova .

Basescu vrea sa reduca taxele consulare pentru cetatenii moldoveni

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania.

VIDEO Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova trebuie reduse. Nu asa se imbogateste Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania, transmite Mediafax. Basescu: Voi discuta cu Ponta ca tinerii romani din diaspora sa participe la olimpiadele scolare.

Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii R.Moldova trebuie reduse, nu asa se imbogateste Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de.

Basescu: Taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova trebuie reduse

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in tara noastra, potrivit surselor de presa.

FOTO Traian Basescu ajunge, sambata, la Sulina pentru a se intalni cu romanii din afara granitelor

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, ajunge astazi, in jurul orei 9. 30, la Sulina, in judetul Tulcea. Va ramane in Sulina pentru cateva ore.

Traian Basescu ajunge, sambata, la Sulina pentru a se intalni cu romanii din afara granitelor

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, ajunge astazi, in jurul orei 9. 30, la Sulina, in judetul Tulcea. Va ramane in Sulina pentru cateva ore.

Traian Basescu viziteaza, in weekend, taberele de la Sulina.

Presedintele Traian Basescu merge in weekend la Sulina pentru a se intalni cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si participa la Programul de tabere ARC 2013. Tinerii prezenti in aceasta perioada la Tabara Sulina participa la activitati axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba romana, lectii despre istoriei romanilor, precum si aprofundarea cunostintelor de cultura si civilizatie romanesca. Astfel se doreste promovarea valorilor romanesti.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

Traian Basescu despre cazul tortionarului Alexandru Visinescu : Trebuie sa raspunda in fata ...

Aflat in cursul zilei de azi la Sulina, presedintele Traian Basescu a fost intrebat de jurnalisti, intre altele, de cazul tortionarului Alexandru Visinescu. Seful statului n-a avut nicio ezitare in a spune ca niciodata nu e prea tarziu ca un om sa raspunda pentru faptele sale. Mai mult, presedintele considera ca fostul commandant al penitenciarului din Ramnicu Sarat, unde a pierit o buna parte din floarea clasei politice interbelice, trebuie sa fie tras la raspundere. Niciodata nu este prea .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )