Libnet.ro
UNICEF

00:06

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Catherine Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu, dupa intalnirea cu Catherine Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Traian Basescu a primit-o joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, Inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate. Cei doi au apreciat ca situatia de securitate din estul Ucrainei se mentine extrem de. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu, dupa intalnirea cu Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Administratia Prezidentiala:in opinia celor doi inalti oficiali, reuniunea Consiliului European din 30 august a. c. de la Bruxelles Regatul Belgiei) va permite reafirmarea vointei politice comune a statelor membre in sensul sustinerii acordate Ucrainei in respingerea agresiunii la care este supusa incepand cu ultimele luni .

Presedintele Basescu se intalneste joi cu Catherine Ashton

Presedintele Traian Basescu o primeste joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, inalt reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate, informeaza Administratia.

Presedintele Basescu se intalneste astazi cu Catherine Ashton

Presedintele Traian Basescu o primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, inalt reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate, informeaza Administratia Prezidentiala.

Basescu si Ashton: Situatia din Ucraina, extrem de ingrijoratoare

Situatia din estul Ucrainei se mentine extrem de ingrijoratoare, considera seful statului, Traian Basescu, si vicepresedintele Comisiei Europene, Catherine Ashton, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu a decis sa amane ceremonia de depunere a juramintului de catre noul ministru al Bugetului pentru ca premierul Ponta a renuntat sa mai participe la ceremonie. Ponta anunta ca l-a desemnat pe vicepremierul Oprea

Presedintele Traian Basescu a decis sa amane ceremonia de depunere a juramintului de catre noul ministru al Bugetului pentru ca premierul Ponta a anuntat cu 10 minute inainte de eveniment ca nu poate sa mai participe, pentru ca urma sa ia parte la deschiderea reuniunii Anuale a Diplomatiei Romane, se arata intr-un comunicat al Presedintiei. Ceremonia trebuia sa aiba loc astazi, la ora 18. Presedintia arata ca ziua si ora fusesera stabilite de comun acord cu cabinetul premierului. Victor Ponta a declarat ca nu a putut participa pentru ca a avut o intilnire cu Catherine Ashton, inaltul reprezentant al UE pentru politica externa, si l-a desemnat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa participe la ceremonia de la Cotroceni: Nu stiam ca-i sint atit de drag presedintelui Basescu de nu poate face ceremonia fara mine.

Catherine Ashton va participa la Reuniunea diplomatiei romane

Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane debuteaza astazi, invitati speciali fiind Catherine Ashton, inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate si vicepresedinte al CE si ministrii de Externe ai R. Moldova si Georgiei, Natalia Gherman si Maia Panjikidze.

Iohannis: Nu sustin o suspendare a lui Traian Basescu. Ponta minte in legatura cu intalnirea de la Grivco

Presedintele PNL si candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu sustine suspendarea presedintelui Traian Basescu, vehiculata de Calin Popescu-Tariceanu. Iohannis a mai spus si ca nu s-a intaln .

VIDEO. Iohannis: Nu sustin o suspendare a lui Traian Basescu. Ponta minte in legatura cu intalnirea de la Grivco

Presedintele PNL si candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca nu sustine suspendarea presedintelui Traian Basescu, vehiculata de Calin Popescu-Tariceanu. Iohannis a mai spus si ca nu s-a intaln .

Traian Basescu, despre situatia din Ucraina: Nu suntem in fata unei invazii

Traian Basescu a sustinut astazi o conferinta de presa, in care a abordat problema din Ucraina, acolo unde au patruns militari ai Federatiei Ruse. Iata principalele declaratii ale Presedintelui:- As vrea.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la 19.30

Presedintele Traian Basescu sustine joi seara, la ora 19. 30, o declaratie de presa, despre situatia din Ucraina.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )