Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta, dupa suspendarea lui Coldea: Dosarul meu penal a fost facut tot in Biroul Presedintelui. Poate Coldea ordona, dar altcineva executa

B1 B1,
Victor Ponta, dupa suspendarea lui Coldea: Dosarul meu penal a fost facut tot in Biroul Presedintelui. Poate Coldea ordona, dar altcineva executa

Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie dupa ce general Florina Coldea a fost suspendat de catre SRI ca urmare a acuzatiilor pe care i le-a adus Sebastian Ghita in mai multe inregistrari. Ponta i. continuă pe B1

Mircea Badea, dupa suspendarea lui Coldea: Jumatate de Binom e suspendata. Codruta face noaptea alba

Generalul Florian Coldea a fost suspendat joi din SRI ca urmare a dezvaluirilor facute de catre Sebastian Ghita. Acest lucru a provocat bucurie in tabara care a fost mereu impotriva.

Traian Basescu, dupa suspendarea lui Coldea: Nu stiu daca va iesi si Kovesi. Asta trebuie sa decida CSM si Ministerul Justitiei (VIDEO)

General-locotenentul Florian Coldea a fost suspendat joi de SRI din functie in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita despre persoana sa, el urmand a fi cercetat. Detalii AICI) Fostul presedin.

Victor Ponta: Dosarul meu a fost facut in biroul presedintelui Iohannis dupa ce George Maior a demisionat de la conducerea SRI

Victor Ponta a scris, pe pagina sa de Facebook, ca dosarul sau penal a fost facut in biroul presedintelui Klaus Iohannis, imediat dupa ce actualul ambasador al Romaniei in SUA, George Maior, a demisionat de la conducerea SRI.

Si dosarul meu penal a fost facut tot in Biroul Presedintelui Romaniei

Fostul premier Victor Ponta sustine ca dosarul Rovinari-Turceni, in care a fost trimis in judecata de catre DNA, a fost facut la Cotroceni, in biroul lui Traian Basescu.

Sebastian Ghita: Coldea l-a amenintat pe Victor Ponta de fata cu mine ca-l aresteaza daca semneaza contractul pentru autostrada Comarnic - Brasov

Sebastian Ghita a spus intr-o noua inregistrare video difuzata de RTV a sasea) ca Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, l-ar fi amenintat pe Victor Ponta ca-l aresteaza daca semneaza contractul de construire a autostrazii Comarnic - Brasov. Coldea l-a amenintat pe Ponta de fata cu mine ca-l va aresta, impreuna cu angajatii CNADNR, daca semneaza contractul Comarnic - Brasov, a spus Ghita.

Cazuri precum prietesugul Ghita-Coldea sunt cu sutele in Romania. Robert Turcescu, dezvaluiri INCREDIBILE dupa suspendarea generalului SRI

Dupa ce Florian Coldea a fost suspendat din functie, mai multe persoane din politica au tinut sa-si dea cu parerea. Printre acestea se afla si deputatul PMP, Robert Turcescu. Acesta spune ca este foarte.

Claudiu Teodorescu, fost consilier al lui Victor Ponta, urmeaza sa revina pe o functie de conducere in Ministerul Justitiei (surse)

Claudiu Teodorescu, fost consilier al lui Victor Ponta si fost prefect al judetului Gorj, ar urma sa se intoarca pe o functie de conducere in Ministerul Justitiei, secretar general sau secretar de stat, au declarat pentru HotNews surse guvernamentale. Contactat de HotNews, Teodorescu nu a dorit sa infirme sau sa confirme informatia. Teodorescu a fost demis din functia de secretar general adjunct al Ministerului Justitiei in decembrie 2015 de ministru Raluca Pruna, la cateva zile dupa ce numele sau a fost implicat intr-un scandal de presa privind organizarea unui concurs ilegal.

Victor Ponta, atac la adresa Cabinetului Ciolos: Tot anul 2016 am atras atentia ca exista o gaura din ce in ce mai mare in bugetul tarii. Se pare ca am dreptate

Deputatul Victor Ponta a declarat ca fostul Guvern trebuie sa raspunda pentru gaura din bugetul tarii, denuntata de seful PSD, Liviu Dragnea. Liderul social-democrat afirma, duminica seara, ca o comisie parlamentara ar putea ancheta activitatea Cabinetului Ciolos, dupa ce ar fi descoperit ca bugetul de 2017 va avea cu zece miliarde de lei mai putin, din cauza rectificarii bugetare facute de tehnocrati anul trecut.

Doar Dumnezeu ne poate salva. Victor Ponta, acuzatii la adresa lui Ciolos

Fostul premier Victor Ponta ii aduce acuzatii lui Dacian Ciolos si Guvernului condus de acesta, considerand ca nerespectarea stocurilor de iarna este o problema a fostului Cabinet. Ponta a scris un.

IOHANNIS a bagat mana in buzunarul romanilor cu ajutorul lui CIOLOS. Victor Ponta, dezvaluiri de ultim moment

Victor Ponta face dezvaluiri importante despre fostul premier Dacian Ciolos si despre presedintele Klaus Iohannis. in conceptia sa, Ponta spune ca Iohannis a umblat la buzunarele romanilor si ca.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )