Libnet.ro
UNICEF

18:01

Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live difuzata de B1 TV, ca Elena Udrea ar putea sa il bata din punct de vedere fizic pe premierulVictor Ponta, insa. continuă pe B1

Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live difuzata de B1 TV, ca Elena Udrea ar putea sa il bata din punct de vedere fizic pe premierulVictor Ponta, insa.

Basescu, razand: Udrea poate sa il bata pe Victor Ponta, fizic, daca e nevoie.

Presedintele Basescu a fost intrebat, luni, despre sansele Elenei Udrea de a candida la prezidentiale, in contextul in care unele sondaje indica faptul ca ar obtine in jur de 30% intr-o finala cu Victor Ponta, seful statului a raspuns ca aceasta poate sa il bata pe Ponta, fizic, daca e nevoie, potrivit Mediafax. Basescu a apreciat totodata, in interviul acordat Adevarul Live, ca Udrea va fi un om politic care va avea ceva de spus. Din acest punct de vedere, cred ca Elena Udrea poate sa il .

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Elena Udrea, despre Elena Basescu: Ne-am bucura sa vina pe lista PMP pentru europarlamentare, pentru ca la PDL trebuie sa fii anti-Basescu, ca sa candidezi

Partidul Miscarea Populara PMP) si-ar dori ca fiica presedintelui Traian Basescu, europarlmentarul PDL Elena Basescu, sa se inscrie pe lista de candidati a PMP pentru alegerile europene din luna mai, a declarat, sambata, deputatul PMP Elena Udrea.

Elena Udrea: Traian Basescu ne-a felicitat pentru reusita mitingului din Bucuresti

Deputatul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a vorbit duminica seara despre ultimele sale actiuni politice, precum si ale formatiunii politice pe care o reprezinta in prezent, precizand ca mitingul organizat sambata de PMP in Bucuresti a fost o reusita felicitata de insusi presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu: M-a surprins pozitiv evolutia politica a Elenei Udrea/ PMP a crescut dupa venirea Elenei Udrea

Presedintele Traian Basescu a comentat evolutia politica a Elenei Udrea, despre care spune ca l-a impresionat pozitiv ca discurs, ca atitudine. Potrivit presedintelui, Udrea va fi un om politic cu ceva de spus in politica romaneasca.

Elena Udrea: Vrem sa il convingem pe Victor Ponta sa nu scumpeasca preturile in Romania

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania de pe B1 TV, ca PartidulMiscarea Populara incearca prin diferite actiuni sa il convinga pe premierul Victor.

Elena Udrea: Vrem sa il convingem pe Victor Ponta sa nu scumpeasca preturile in Romania (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri seara, in cadrul emisiunii Buna seara Romania de pe B1 TV, ca PartidulMiscarea Populara incearca prin diferite actiuni sa il convinga pe premierul Victor.

Traian Basescu face campanie pentru Partidul Miscarea Populara

Traian Basescu face campanie pe fata pentru Partidul Miscarea Populara. Basescu a anuntat ca va vota cu partidul Elenei Udrea la europarlamentare. Mai mult decat atat, Basescu a mers astazi sa semneze.

Traian Basescu: Romania considera ilegal referendumul din Crimeea si nu va recunoaste rezultatele lui

Romania considera ilegal referendumul din Crimeea pentru separarea de Ucraina si alipirea la Rusia si nu va recunoaste rezultatele lui, arata presedintele Traian Basescu intr-un comunicat transmis duminica de Administratia Prezidentiala. Potrivit sefului statului, un scrutin organizat sub amenintarea ocupatiei militare nu poate intruni normele unui proces democratic care sa poata fi recunoscut si legitimat de comunitatea internationala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )