Libnet.ro
UNICEF

20:45

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Adevărul Adevărul,
Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live difuzata de B1 TV, ca Elena Udrea ar putea sa il bata din punct de vedere fizic pe premierulVictor Ponta, insa.

Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live difuzata de B1 TV, ca Elena Udrea ar putea sa il bata din punct de vedere fizic pe premierulVictor Ponta, insa.

Basescu, la Adevarul Live: Nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Adevarul Live ca nu va fi razboi nici in regiunea Marii Negre, nici in Ucraina, iar Romania nu se afla intr-un pericol iminent.

Basescu, razand: Udrea poate sa il bata pe Victor Ponta, fizic, daca e nevoie.

Presedintele Basescu a fost intrebat, luni, despre sansele Elenei Udrea de a candida la prezidentiale, in contextul in care unele sondaje indica faptul ca ar obtine in jur de 30% intr-o finala cu Victor Ponta, seful statului a raspuns ca aceasta poate sa il bata pe Ponta, fizic, daca e nevoie, potrivit Mediafax. Basescu a apreciat totodata, in interviul acordat Adevarul Live, ca Udrea va fi un om politic care va avea ceva de spus. Din acest punct de vedere, cred ca Elena Udrea poate sa il .

Elena Udrea: Traian Basescu ne-a felicitat pentru reusita mitingului din Bucuresti

Deputatul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a vorbit duminica seara despre ultimele sale actiuni politice, precum si ale formatiunii politice pe care o reprezinta in prezent, precizand ca mitingul organizat sambata de PMP in Bucuresti a fost o reusita felicitata de insusi presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu vorbeste luni, de la ora 11.00, la Adevarul Live, despre criza din Ucraina, amenintarea Jobbik, alegerile prezidentiale si gratierea lui Gigi Becali

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 17 martie, incepand cu ora 11. 00, la emisiunea Adevarul Live.

Mihai Ursu, despre 112-Politia in actiune, la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13, la Adevarul Live, invitat este Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112- Politia in actiune, emisiune care ne arata latura intunecata a criminalitatii. Detaliile din spatele camerelor le aflam de la Mihai Ursu, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

VIDEO Mihai Ursu, despre emisiunea 112 - Politia in actiune, la Adevarul Live

Mihai Ursu, realizatorul emisiunii 112 - Politia in actiune, ce incepe luni de la 20. 30 la Prima TV, a vorbit despre adevarata fata a criminalitatii la Adevarul Live.

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc.

Adevarul Live. Radu Magdin, despre comunicarea in politica romaneasca: Mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )