Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Antena3 Antena3,
Traian Basescu face o radiografie a situatiei din Republica Moldova: Este extrem de riscanta

Fostul presedinte Traian Basescu, liderul Miscarii Populare MP) a calificat, duminica, situatia din Republica Moldova ca fiind extrem de riscanta si a subliniat ca interesul Romaniei este ca tara vecina. continuă pe Antena3

Kremlinul anunta ca monitorizeaza atent evenimentele din Republica Moldova

Kremlinul monitorizeaza cu atentie evenimentele din Republica Moldova si indeamna toate partile sa respecte legea si sa se abtina de la violente, a declarat joi Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al .

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic

Societatea civila din Republica Moldova considera ca guvernul Filip a fost investit in mod nedemocratic.

Kremlin: Rusia monitorizeaza foarte atent situatia din Republica Moldova

Rusia monitorizeaza cu atentie evenimentele din Republica Moldova si indeamna toate partile sa respecte legea.

Leonard Orban: Alegerile anticipate n-ar face decat sa prelungeasca criza politica din Republica Moldova

Consilierul prezidential pe probleme de afaceri europene, Leonard Orban, arata ca instabilitatea politica din Republica Moldova trebuie sa inceteze, iar declansarea alegerilor anticipate nu ar face altceva decat sa adanceasca criza politica de la Chisinau.

Putin a convocat de urgenta Consiliul de Securitate al Rusiei pentru a discuta situatia din Republica Moldova

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a convocat vineri, 23 ianuarie, membrii Consiliului de Securitate a Rusiei pentru a discuta despre situatia din Republica Moldova.

Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe tenorul Mihai Munteanu din Republica Moldova cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, a anuntat Administratia Prezidentiala miercuri.

Basescu: Putin a convocat un Consiliu de Securitate pe tema Republica Moldova, Iohannis si Ciolos urmaresc de pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu i-a taxat din nou pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos. Liderul Miscarii Populare afirma ca, in timp ce la Moscova presedintele Vladimir Putin a convocat un Consiliul de Securitate pe tema situatiei din Republica Moldova, la Bucuresti, presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos urmaresc de pe Facebook evenimentele.

Basescu, despre situatia din Republica Moldova: in mod cert as transforma platforma Demnitate si Adevar in partid politic

Fostul presedinte Traian Basescu le recomanda simpatizantilor platformei Demnitate si Adevar sa faca demersurile necesare pentru a deveni partid politic, recomandandu-le totodata sa se alieze cu formatiunea condusa de Valeriu Strelet.

Traian Basescu, mesaj pentru Platforma DA de la Chisinau: A cere simultan cu Igor Dodon si Renato Usatii retragerea votului dat de majoritatea parlamentara este o greseala

Fostul presedinte Traian Basescu a transmis joi seara un mesaj nou infiintatei Platforme Demnitate si Adevar din Republica Moldova care a organizat, impreuna cu doua partide pro-ruse conduse de liderii Igor Dodon si Renato Usatii), protestele desfasurate in ultimele zile la Chisinau, sfatuindu-i liderii miscarii sa se distanteze de pozitiile lui Dodon si Usatii, pe care ii acuza ca vor instabilitate, pentru ca numai asa pot sa isi pacaleasca electoratul. Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca platforma DA are nevoie de cateva luni de respiro in care sa se poata transforma in partid politic.

Zece persoane ranite dupa protestele violente din Republica Moldova

Zece persoane au fost ranite si au primit ingrijiri medicale la Chisinau, dupa ce zeci de protestatari au patruns miercuri cu forta, pentru scurt timp, in Parlamentul moldovean si au cerut alegeri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )