Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu a fost la targul de carte Gaudeamus: Ce volume si-a achizitionat fostul presedinte (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu a fost la targul de carte Gaudeamus: Ce volume si-a achizitionat fostul presedinte (FOTO, VIDEO)

Fostul sef al statului, Traian Basescu, si-a petrecut duminica la targul de carti Gaudeamus de la Romexpo. Fostul presedinte a facut poze cu mai multi admiratori si si-a cumparat mai multe. continuă pe B1

RATB suplimenteaza numarul de vehicule in weekend, pentru Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au anuntat reprezentantii RATB, citati de News. ro.

RATB anunta ca va suplimenta numarul autobuzelor spre Piata Presei Libere, in acest weekend, pentru cei care doresc sa mearga la Targul de carte Gaudeamus

Regia Autonoma de Transport Bucuresti RATB) a anuntat, sambata, ca va suplimenta numarul de autobuze si tramvaie pe anumite linii din zona Piata Presei Libere, pentru a veni in sprijinul celor care vor sa participe la Targul de carte Gaudeamus.

RATB suplimenteaza in weekend numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul Expozitional Romexpo, pana duminica, 20 noiembrie, au transmis reprezentantii RATB.

RATB suplimenteaza in weekend numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a suplimentat numarul de vehicule pentru Targul de carte Gaudeamus 2016 in acest weekend, pentru a veni astfel in sprijinul persoanelor interesate sa participe la acest eveniment, care are loc la Complexul.

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca, prezent la Targul International Gaudeamus si la Targul de Turism

Complexul National Muzeal Curtea Domneasca este prezent si anul acesta la Targul International Gaudeamus si la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura in perioada 17 20 noiembrie 2016.

Traian Basescu, despre decizia CCR privind legea plagiatelor: S-a facut si o judecata morala a plagiatorului, ceea ce e foarte important (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de duminica a emisiunii Dosar de Politician. Fostul presedinte a vorbit despre decizia Curtii Constitutionale de a declara.

Pe generali nu-i ia DNA niciodata. Traian Basescu, nemultumit de situatia din justitie si servicii: Am ingenuncheat sistemul, dar nu l-am invins

Presedintele PMP, Traian Basescu, a participat sambata la un eveniment electoral in Suceava. Fostul presedinte a vorbit despre situatia actuala din justitie si servicii, declarandu-se dezamagit.

ii asigur pe adversarii mei politici ca am sa mai lupt cu ei zece ani. Traian Basescu, PLANURI marete pentru viitorul Romaniei

Traian Basescu nu se lasa, cel putin asta sustine. Fostul presedinte al Romaniei a vorbit, sambata, la lansarea candidatilor partidului din Suceava ca este dispus sa lupte inca un deceniu de.

Traian Basescu: Am ingenuncheat sistemul, dar nu l-am invins. Pe generali nu ii ia niciodata DNA

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, sambata, la Suceava, ca a ingenuncheat sistemul, dar ca nu l-a invins si considera ca acesta trebuie invins si pus sa lucreze in interesul national, adaugand DNA nu ii ia niciodata pe generali, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Suntem o tara care nu are potential de crestere a natalitatii. O alternativa va fi sa importam asiatici, musulmani de prin Orientul Mijlocul sau de pe unde vom apuca

Presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca sporul negativ al populatiei tarii reprezinta un motiv de ingrijorare. in opinia fostului sef al statului, in cazul in care nu se inverseaza curba natalitatii, Romania risca plafonarea economica sau va fi nevoita sa importe asiatici sau musulmani.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )