Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu intra oficial in cursa pentru Primaria Bucuresti Cand isi depune candidatura

Traian Basescu intra oficial in cursa pentru primaria Bucuresti, fostul presedinte urmand sa-si depuna candidatura duminica, au declarat pentru HotNews. ro surse din Biroul Electoral Municipal. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, aluzie la Dan Barna: Cineva din USR nu-l vrea pe Nicusor Dan castigator la Primaria Capitalei, ca sa tina partidul din functia de presedinte

Traian Basescu a dat de inteles ca Dan Barna, liderul USR, a avut interesul si a fortat un contracandidat de Dreapta pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, astfel incat sansele acestuia de castig sa.

Alegeri locale 2020. Ce sanse are Traian Basescu sa castige Primaria Capitalei

Anuntul potrivit caruia Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale din acest an pentru fotoliul de primar al Capitalei a reconfigurat calculele politice. Analistii vad ca sigura candidatura.

La lectii cu Traian Basescu

Motivul pentru care Traian Basescu se arunca in lupta pentru Primaria Capitalei n-ar trebui sa fie o enigma pentru nimeni, cata vreme l-a enuntat chiar domnia sa: Vreau sa dau o lectie USR-ului. Aceasta candidatura contine insa cu sau fara voia onor profesorelui si alte lectii din care am putea invata cate ceva.

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

Traian Basescu sustine ca USR nu a acceptat PMP in alianta din Bucuresti

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca cineva din interiorul USR nu a acceptat si PMP in alianta de dreapta din Bucuresti mizand pe faptul ca PMP va avea propriii candidati.

Cati bani pierde Traian Basescu daca va fi primarul Bucurestiului. Suma este colosala pentru 4 ani

Traian Basescu va pierde bani multi in cazul in care va fi ales primar al Bucurestiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca va obtine cele mai multe voturi, Traian Basescu va trebui sa renune la mandatul de euoparlamentar, functie care ii aduce mult mai multi bani ca .

Traian Basescu arunca bomba dupa majorarea pensiilor: Fiecare pensionar este furat de guvernul PNL si fostul guvern PSD

La scurt timp dupa anuntul majorarii punctului de pensie cu 14%, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, vine cu acuzatii grave vizavi de reprezentantii PNL si PSD. Acesta afirma cu certitudine ca milioane de pensionari au fost furati de aceste partide politice, oferind si o cifra cu valoare estimativa a pagubelor. Pensionarii batjocoriti si .

Traian Basescu: Pensionarii sunt furati ca-n codru prin neaplicarea indexarii la 1 ianuarie a fiecarui an, asa cum cere legea. Ei au fost inselati de Lia Olguta Vasilescu

Traian Basescu sustine ca pensionarii sunt furati ca-n codru prin neaplicarea indexarii la 1 ianuarie a fiecarui an, asa cum prevede Legea 2632010. Fostul presedinte afirma ca liderii alesi sau.

Candidatul USR pentru Primaria Brasov, Allen Coliban, va depune plangere penala dupa ce a surprins masina de salubritate deversand deseuri in rau

Candidatul USR pentru Primaria Brasov, Allen Coliban, anunta ca va depune plangere penala dupa ce a surprins masina de salubritate a Primariei Sercaia din judetul Brasov deversand deseuri menajere in albia majora a unui rau, conform News. ro.

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )