Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata, daca s-ar retrage Antonescu din cursa prezidentiala

B1 B1,
Traian Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata, daca s-ar retrage Antonescu din cursa prezidentiala

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, ar fi o figura mai proaspata, daca s-ar retrage Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale. Seful statului a precizat. continuă pe B1

Basescu: Iohannis ar fi o figura mai proaspata decat Antonescu la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu considera ca prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, este un candidat mai proaspat decat Crin Antonescu la alegerile prezidentiale. Seful statului a apreciat declaratia lui Crin Antonescu de a se retrage din fruntea PNL daca nu obtine scorul de 20% la alegerile europarlamentare.

Traian Basescu: Daca Udrea ar candida la Presedintie, categoric as vota-o

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca, daca ar candida la Presedintie, categoric ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea. intrebat daca ar pune votul sau in urna pentru Elena Udrea,.

Traian Basescu: Voi dona PMP salariul pe luna mai/ As pune votul meu in urna pentru Elena Udrea daca ar candida la presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la Gandul Live, ca va dona Partidului Miscarea Populara salariul sau pe luna mai pentru campania electorala. Emisiunea este in desfasurare. Intra in articol pentru principalele declaratii.

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia.

Traian Basescu, la B1 TV: Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei. / Daca nu va exista un candidat unic al dreptei la prezidentiale pana la 1 iulie, sansele de a castiga sunt foarte mici. Ponta e deja in campan

Romania nu are un pericol de razboi, Romania intra in sistemele NATO. Romania considera ca se poate trece la faza a treia a sanctiunilor impotriva Rusiei, iar solutia pentru a nu a avea un razboi civil in Ucraina este ca autoritatile din Kiev sa negocieze cu separatistii, a declarat duminica seara presedintele Traian Basescu, invitat la B1 TV. Seful statului l-a acuzat pe primul ministru ca este deja in campanie pentru prezidentiale, el sustinand ca candidatura lui Ponta la prezidentiale depinde de baroni, de Voiculescu si de Ghita. Ponta e prototipul unui politician captiv oligarhilor, pentru ca el nu traieste din guvernare, ci din imagine. Basescu a vorbit si despre un candidat unic al dreptei: Daca nu vom avea un candidat unic pana la 1 iulie stabilit de partidele de dreapta, sansele de a castiga alegerile sunt foarte mici. Miza alegerilor prezidentiale este Romania. Ori daca din orgoliu cineva sacrifica Romania, e ticalos.

Traian Basescu: Salariul pe luna aceasta il donez Partidului Miscarea Populara. Un salariu de presedinte nu e putin

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca va dona salariul pe luna aceasta Partidului Miscarea Populara, adaugand ca un salariu de presedinte, de 6. 000 de lei, nu e putin. intrebat daca a con.

VIDEO Traian Basescu: In momentul de fata sunt toate elementele care pot identifica in Ucraina inceputul unui razboi civil. / Dialogul Washington - Moscova, ineficient. / Romania nu e amenintata de un razboi, dar poate fi foarte puternic afectata de inst

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, un apel catre Washington si Moscova sa isi asume in cel mai scurt timp declansarea dialogului intre putere si separatisti din Ucraina - n. red. In caz contar, riscul unui razboi civil este major, iar Romania, ca vecin al Ucrainei, este interesata ca acest lucru sa nu se intample, a aratat seful statului. Traian Basescu mai spune ca Romania nu e amenintata de un razboi, in schimb risca sa fie foarte puternic afectata de instabilitatea din regiune. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

Traian Basescu, fotografiat la mare alaturi de lideri ai PMP: Presedintele, intr-un tricou inscriptionat Vote for PMP (FOTO)

Traian Basescu se afla la vila de protocol de la Neptun, impreuna cu sotia sa, unde petrec minivacanta de 1 Mai. Fiind la inceput de campanie electorala, Elena Udrea a postat pe Facebook mai multe fotografii de.

Traian Basescu: Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui-Premierul s-a lansat intr-o campanie prezidentiala, ignorand.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )