Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Azi Ponta a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala fara sa-l notifice pe presedinte

Ponta incalca grosolan Constitutia. Art 87 - presedintele poate lua parte la sedintele guvernului in care se dezbat probleme de interes national privind politica externa, apararea tarii, asigurarea ordinii publice. Aici premierul e obligat sa-l informeze pe presedinte ca se discuta aceste teme si presedintele are dreptul sa vina la sedinte. Sunt expres mentionate in Constitutie. ) Azi a incalcat grav Constitutia, a discutat o problema de securitate nationala, aparare a tarii, de politica externa, fara sa-l notifice pe presedinte. Cu siguranta nu ar mai fi avut nevoie de niciun CSAT daca si eu as fi fost acolo, asta in primul rand cu scopul de a-i informa pe toti membrii Guvernului. A incalcat grav Constitutia si isi asuma atributiuni pe care nu le are, a afirmat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Victor Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui-Premierul s-a lansat intr-o campanie prezidentiala, ignorand.

VIDEO Traian Basescu: In momentul de fata sunt toate elementele care pot identifica in Ucraina inceputul unui razboi civil. / Dialogul Washington - Moscova, ineficient. / Romania nu e amenintata de un razboi, dar poate fi foarte puternic afectata de inst

Presedintele Traian Basescu a lansat, duminica, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, un apel catre Washington si Moscova sa isi asume in cel mai scurt timp declansarea dialogului intre putere si separatisti din Ucraina - n. red. In caz contar, riscul unui razboi civil este major, iar Romania, ca vecin al Ucrainei, este interesata ca acest lucru sa nu se intample, a aratat seful statului. Traian Basescu mai spune ca Romania nu e amenintata de un razboi, in schimb risca sa fie foarte puternic afectata de instabilitatea din regiune. Cele mai importante declaratii ale sefului statului, in articol.

Basescu: Ponta NU trebuie sa fie presedintele Romaniei. E dependent de trusturile media. incalca grav Constitutia. Armata nu incepe in biroul ministrului Apararii

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta nu trebuie sa fie presedintele Romaniei, deoarece tara ar intra in regres.

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

Victor Ponta: Cunosc si respect Constitutia. Nu aveam de ce sa il invit pe Traian Basescu la Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, ca respecta si cunoaste Constitutia si nu a avut niciun motiv sa il invite pe presedintele Traian Basescu la Guvern, tinand cont ca nici in sedinta de.

Cum recunoaste Traian Basescu ca terfeleste Constitutia

Un presedinte care face campanie pentru un partid politic incalca Constitutia. O declara Traian Basescu in 2004, atunci cand il acuza pe Ion Iliescu de faptul ca sfideaza legea fundamentala a tarii pentru.

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut.

Ponta: Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi

Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca probabil va urma un lung sir de crize de nervi deoarece presedintele este profund incontrolabil.

Traian Basescu a prezentat cele sapte motive pentru care Victor Ponta nu trebuie sa fie presedinte

Traian Basescu a sustinut, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care i-a cerut public prim-ministrului Victor Ponta sa se domoleasca cu campania prezidentiala si a prezentat o lista de motive potrivit carora Ponta nu ar trebui votat in functia suprema in stat.

Editie speciala Sinteza Zilei. Afla in aceasta seara ce primeste Traian Basescu de la romani

Luat de val, Traian Basescu si-a dat haina de pe el pentru Elena Udrea. A promis ca-i da si votul, azi a zis ca ii da si toti banii lui. Ce-o urma sa-i mai dea Traian Basescu femeii PMP? Ce primeste in schi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )