Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu: Klaus Iohannis nu are argumente pentru acuzatiile pe care le face. Atitudinea asta il va duce in prapastie(VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Klaus Iohannis nu are argumente pentru acuzatiile pe care le face. Atitudinea asta il va duce in prapastie(VIDEO)

Traian Basescu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis a facut o eroare prin declaratiile pe care le-a facut miercuri cu privire la legile justitiei. Seful statului nu are argumente pentru acuzatiile pe. continuă pe B1

PSD ii da replica lui Klaus Iohannis. Cazanciuc: Toata opera lui se restrange la cuvantul penal. Respingerea irationala a efortului de a reforma justitia are legatura cu campania electorala pentru al doilea mandat (VIDEO)

PSD reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca trimite intreg pachetul Legilor Justitiei la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) si, in paralel, sesizeaza Comisia de la.

Traian Basescu, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura: Dancila e o marioneta in spatele caruia se afla Liviu Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat luni ca PMP va vota o motiune de cenzura impotriva premierului Viorica Dancila. PMP merge pe orice motiune. Dancila e o marioneta in spatele caruia se.

Traian Basescu, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura: Dancila e o marioneta in spatele careia se afla Liviu Dragnea

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat luni ca PMP va vota o motiune de cenzura impotriva premierului Viorica Dancila. PMP merge pe orice motiune. Dancila e o marioneta in spatele caruia se.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis dupa ce acesta i-a cerut demisia: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila i-a transmis luni un mesaj presedintelui Klaus Iohannis care i-a cerut saptamana trecuta sa demisioneze de la conducerea Guvernului. Prezenta in cadrul unei emisiuni televizat.

Viorica Dancila, despre demisia solicitata de presedintele Klaus Iohannis: Viata merge inainte

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni seara, cu privire la faptul ca presedintelui Klaus Iohannis i-a cerut demisia, ca pentru ea viata merge inainte. Pentru mine, viata merge inainte si duc mai.

Klaus Iohannis le multumeste veteranilor

Presedintele Klaus Iohannis le multumeste veteranilor de razboi pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei, in contextul zilei dedicate celor care au aparat cu propria viata valorile nationale, reiese dintr-un comunicat transmis de Administratia prezidentiala, informeaza Agerpres.

Crin Antonescu, diagnostic grav pentru Klaus Iohannis

Crin Antonescu, in anul 2014, in doua interviuri diferite, il caracterizeaza cu aceeasi fraza pe Klaus Iohannis. Fostul presedinte PNL spunea, intr-un interviu pentru Gandul. info, ca presedintele Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis participa la inaugurarea Palatului Cultural din Blaj, bijuterie arhitectonica distinsa cu premiul UE pentru Patrimoniul Cultural

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat prezenta la Blaj, in 12 mai 2018, cu ocazia inaugurarii oficiale a Palatului Cultural. Programul vizitei va include si un ceremonial de depunere de coroane pe Campia Libertatii.

Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Veteranilor de Razboi: Avem responsabilitatea sa actionam cu toata forta pentru apararea intereselor nationale

Armata Romaniei a platit de fiecare data un pret greu in numele generatiilor viitoare. ) Avem responsabilitatea ca, la randul nostru, sa actionam cu toata priceperea, energia si forta pentru apararea intereselor nationale ale Romaniei, afirma presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi.

Klaus Iohannis de Ziua Veteranilor: ARMATA a platit un pret greu

Presedintele Klaus Iohannis le multumeste veteranilor de razboi pentru tot ceea ce au facut in serviciul patriei, in contextul zilei dedicate celor care au aparat cu propria viata valorile nationale, reiese.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2731 seconds )