Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu: Klaus Iohannis vrea sa-l desemneze pe Dacian Ciolos premier, consultarile sunt pentru imagine

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Klaus Iohannis vrea sa-l desemneze pe Dacian Ciolos premier, consultarile sunt pentru imagine

Traian Basescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Klaus Iohannis cunoaste deja numele premierului pe care il va desemna, acesta fiind Dacian Ciolos, afirmand ca prin consultarile prelungite presedintele Iohannis sacrifica stabilitatea. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Iohannis vrea sa-l desemneze pe Ciolos premier, consultarile sunt pentru imagine

Traian Basescu a declarat, vineri seara, ca presedintele Klaus Iohannis cunoaste deja numele premierului pe care il va desemna, acesta fiind Dacian Ciolos, afirmand ca prin consultarile prelungite presedintele Iohannis sacrifica stabilitatea guvernamentala in favoarea unor beneficii de imagine.

Iohannis vrea sa-l desemneze pe Ciolos premier, consultarile sunt pentru imagine

ACTUALIZARE 13:54 ING considera probabila numirea unui guvern condus de Dacian Ciolos Economistii ING considera ca sunt peste 50% sanse pentru numirea unui guvern interimar tehnocrat, condus de fostul comisar pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Dacian Ciolos, pana la alegerile generale din decembrie 2016, in conditiile in care acesta este de asteptat sa fie sustinut atat de partidul aflat la guvernare, PSD, cat si de partidul din opozitie, PNL.

Guvernul Ponta a picat. De ce se vede Klaus Iohannis cu partidele pentru desemnarea unui alt premier abia la ora 15.00

Presedintele Klaus Iohannis a programat prima intalnire cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Guvern abia la ora 15. inainte de cunsultarea cu partidele, seful statului si-a programat o ceremonie de decorare a mai multor institutii culturale si uniuni de creatie. in acest moment, Romania a ramas fara Guvern, iar seful statului trebuie sa desemneze un prim-ministru interimar.

Cine sunt reprezentantii societatii civile care au refuzat sa participe la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vrea sa se intalneasca cu reprezentantii societatii civile pentru a discuta despre nemultumirile celor care protesteaza de cateva zile in strada, astazi au aparut si cateva nume propuse pentru consultarile de la Cotroceni. Adevarul va spune cine sunt oamenii care nu sunt de acord cu aceste intalniri pe care Iohannis le organizeaza la Cotroceni.

Klaus Iohannis incepe joi consultarile cu partidele pentru desemnarea unui candidat ca premier. Numele lui Vasile Dancu, vehiculat ca propunere a PSD. PNL vrea anticipate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea joi si vineri consultari cu partidele in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de prim-ministru, dupa ce Victor Ponta si-a depus miercuri mandatul. In prima zi, seful statului va discuta cu PSD, PNL, UDMR si cu grupul parlamentar al minoritatilor nationale. Ramaneti pe HotNews. ro pentru a vedea cum se desfasoara discutiile.

Traian Basescu nu crede ca pot fi organizate alegeri anticipate: Constitutia pune piedici mari. / Catalin Predoiu, viitorul prim ministru al Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, la Digi 24, la scurt timp dupa anuntul demisiei Guvernului condus de Victor Ponta, ca nu crede in varianta organizarii de alegeri anticipate in acest moment, aratand ca In momentul de fata nu cred ca avem conditii, Constitutia pune piedici foarte mari pentru dizolvarea Parlamentului. Cred ca schimbarea claei politice se poate face odata cu alegerile parlamentare. Pana atunci insa ar trebui pus un Guvern. Traian Basescu a adaugat ca, daca se vor respecta angajamentele, viitorul prim ministru al Romaniei este Catalin Predoiu.

Liviu Dragnea: PSD merge singur la consultarile cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca partidul pe care il conduce va merge singur la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea a aratat ca partidele nu trebuie sa se tina de mana, dar ca se vor consulta, in Coalitie, inainte de intrevederea cu seful statului.

UNPR: Vom sustine formula pe care Klaus Iohannis o va propune

UNPR transmite, prin intermediul unui comunicat de presa trimis redactiei, ca formatiunea condusa de Gabriel Oprea face parte in continuare din actuala coalitie care formeaza majoritatea parlamentara si ca va sustine formula pe care domnul Klaus Iohannis o va propune.

Adrian Despot: M-am intors cu speranta de la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

Adrian Despot spune ca s-a dus la prima runda de consultari cu presedintele Klaus Iohannis din respect pentru oamenii din strada si fata de institutia prezidentiala, cantaretul precizand totodata ca s-a intors de la Cotroceni cu speranta, potrivit Mediafax.

GuvernulTAU. Klaus Iohannis va convoca o noua runda de consultari saptamana viitoare. Cand va anunta premierul

Klaus Iohannis a anuntat, in urma consultarilor de astazi cu societatea civila si reprezentanti ai strazii, ca situatia exceptionala cere o noua runda de consultari, care vor avea loc la inceputul saptamanii viitoare. Cred ca este posibil ca la.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )