Libnet.ro
UNICEF

09:30

Traian Basescu: Legile Justitiei propuse de ministrul Toader au deficiente dar au si elemente extrem de necesare

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Legile Justitiei propuse de ministrul Toader au deficiente dar au si elemente extrem de necesare

Proiectul de modificare a legilor Justitiei, propus de ministrul Tudorel Toader. are destule deficiente dar contine si elemente extrem de necesare, a afirmat, duminica, fostul presedinte Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Iohannis, avertisment pentru PSD-ALDE: Nu ignorati ca CSM a respins legile justitiei propuse de Tudorel Toader

Administratia Prezidentiala, prin intermediul purtatorului de cuvant Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis a luat act de respingerea de catre CSM a proiectului de lege de.

Lovitura dura primita de Tudorel Toader: CSM, aviz negativ privind legile justitiei (FOTO, VIDEO)

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a oferit aviz negativ privind proiectul de lege intocmit de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind modificarile la legile justitiei. in plenul CSM, 10.

Orban: Toader vrea sa modifice legile justitiei, dar nu rezolva neconstitutionalitatea unor articole din Codul penal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, aseara, ca ministrul Tudorel Toader vrea sa modifice legile justitiei, insa nu rezolva problema neconstitutionalitatii unor articole din Codul penal si din Codul de procedura penala.

Aviz negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei

ACTUALIZARE 16:44 Tarcea, la plecarea din CSM: Votul meu a fost pentru aviz cu observatii la legile Justitiei crezand ca asa atragem atentia a cel putin patru puncte nevralgice Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Cristina Tarcea, a spus, la finalul sedintei CSM, ca votul sau a fost de a acorda un aviz cu observatii, pentru ca in acest fel ar fi putut atrage atentia tuturor, inclusiv initiatorilot, asupra punctelor nevralgice ale proiectului, intre care trecerea Inspectiei Judiciare la Ministerul Justitiei si procedura de numire a procurorilor sefi, potrivit unei surse din presa. *ACTUALIZARE 13:31 Tudorel Toader, despre avizul CSM: Stiam dinainte rezultatul ----- Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a dat aviz negativ astazi propunerilor de modificare a legilor Justitiei.

Procurorul general Augustin Lazar se asteapta la un aviz negativ pe legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi dimineata, ca se asteapta ca avizul CSM-ului legat de legile justitiei initiate de Tudorel Toader ar trebui sa fie, in mod normal, unul.

Viorica Dancila, europarlamentar PSD: Legile justitiei trebuie modificate si armonizate cu legislatia Uniunii Europene

Europarlamentarul social-democrat Viorica Dancila a declarat sambata ca legile justitiei din Romania trebuie modificate si armonizate cu legislatia europeana in domeniu si ca, in urma discutiilor purtate la Bruxelles cu vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, acesta a agreat demersul.

Dragnea: Parlamentul are dreptul sa dezbata legile justitiei si sa inceapa o dezbatere seriosa a proiectului, in pofida avizului CSM

Liviu Dragnea, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD de la Sucevita, ca legile Justitiei ar trebui sa ajunga la dezbatere in Parlament, in ciuda avizul negativ dat de CSM.

Iohannis, despre avizul negativ al CSM pe legile Justitiei: Trebuie sa le dea de gandit initiatorilor. Raspunsuri de tip se opun reformei nu sunt adecvate

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, referitor la legile Justitiei, ca in urma avizului negativ al CSM, ar trebui ca minnistrul Justitiei sa mearga inapoi la text pentru ca nu se poate merge cu o reforma impotriva sistemului.

Dragnea, despre legile justitiei: Nu sunt de acord cu presedintele Iohannis. Majoritatea parlamentara sa le dezbata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca legile justitiei trebuie dezbatute in Parlament chiar daca CSM a dat un aviz negativ in ansamblu, si ca nu este de acord cu presedintele Klaus Iohannis, care a declarat vineri ca intelept ar fi sa se mearga inapoi la text.

Ludovic Orban, despre legile justitiei: Un plan diabolic al coalitiei de guvernare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca avizul negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii privind legile justitiei este unui normal, iar Guvernul trebuie sa tina cont avizul CSM, chiar da.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )