Libnet.ro
UNICEF

07:00

Traian Basescu, mesaj dur pentru Adrian Nastase: Oare astfel de crime se prescriu?

B1 B1,
Traian Basescu, mesaj dur pentru Adrian Nastase: Oare astfel de crime se prescriu?

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa fostului premier Adrian Naastase, dupa ce acesta l-a acuzat ca ar fi vandut bancile romanesti. intr-o postare pe Facebook, Basescu. continuă pe B1

Document. Adrian Nastase il acuza pe Basescu de vanzarea bancilor si a industrieiromanesti

Fostul premier Adrian Nastase a publicat pe blog un memorandum semnat , in anul 2000, de Traian Basescu, in calitate de ministru al Transporturilor, cu Banca Mondiala. Puteti vedea cine este autorul angajamentului incalificabil de privatizare a Petrom si a intregii industrii romanesti, scrie Nastase.

Adrian Nastase a prezentat un document-bomba: Basescu, o mare ticalosie, vanzarea bancilor si a industriei romanesti

Un document-bomba a fost publicat de fostul premier Adrian Nastase pe blogul sau. Fostul lider social - democrat sustine ca Traian Basescu ar fi vandut bancile si industria romanesti. Din cand in cand,.

Adrian Nastase, despre colaborarea cu ambasada Rusiei a Fundatiei Nicolae Titulescu: Ramanand fideli angajamentelor Romaniei fata de NATO si UE, situatia de vecinatate ne obliga sa comunicam

Fundatia Europeana Nicolae Titulescu, printr-o scrisoare semnata de Adrian Nastase, a oferit mai multe precizari, in exclusivitate pentru B1. ro, in legatura cu implicarea institutiei in evenimentele din 15.

Adrian Nastase: PSD are de gestionat tot mai multe crize. Ce urmeaza?

Adrian Nastase a publicat vineri pe blogul sau o analiza a situatiei in care se afla in prezent Partidul Social Democrat. De-a lungul anilor petrecuti in politica, eu am considerat ca nu poti sa gestionezi.

Comisiile din Senat, raport favorabil pentru declasificarea hotararii CSAT din 2005. Ce prevede amendamentul lui Traian Basescu care a fost inclus

Comisiile pentru aparare si pentru administratie publica din Senat au dat, marti, raport comun de admitere pentru proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu de declasificare a hotararii CSAT 17/2005 privind combaterea coruptiei. Admis a fost si amendamentul fostului presedinte Traian Basescu, care prevede desecretizarea tuturor planurilor de cooperare intre SRI si DNA.

Traian Basescu face lumina in privinta desecretizarii protocoalelor cu SRI

Senatorul Traian Basescu a afirmat, marti, ca nu este nevoie de o lege pentru desecretizarea protocoalelor de colaborare incheiate intre Serviciul Roman de Informatii si parchete, fiind suficienta o hotarare.

Traian Basescu nu vede cu ochi buni BREXIT-ul: Eu inca sper ca nu !

Traian Basescu spera ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu se va finaliza. Fostul presedinte este de parere ca numai cu Regatul Unit in interior, UE poate fi o putere globala economica si.

Traian Basescu nu vede cu ochi buni BREXIT-ul: Eu inca sper ca nu!

Traian Basescu spera ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana nu se va finaliza. Fostul presedinte este de parere ca numai cu Regatul Unit in interior, UE poate fi o putere globala economica si.

Traian Basescu, amendament BOMBA: Scena politica, aruncata in aer

Traian Basescu a depus la Senat un amendament care da fiori multor politicieni. Fostul presedinte cere desecretizarea planurilor de cooperare dintre SRI si DNA. Se desecretizeaza de indata toate planurile.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )