Libnet.ro
UNICEF

16:30

Traian Basescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, mesaj dur pentru Klaus Iohannis si Ludovic Orban: Fac exact ce l-a dus capul pe Dragnea

Fostul presedinte critica intentia PNL de a organiza alegeri anticipate. continuă pe Antena3

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, vineri, la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si vor discuta, printre altele, despre alegerile anticipate, pe care ambii sustin ca si le doresc. Un alt subiect ar putea fi convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara pentru rezolvarea situatiei pensiilor speciale, dar si sursele de finantare pentru dublarea alocatiilor pentru copii, in conditiile in care legea pe acest subiect se afla la promulgare, avand termen 18 ianuarie, relateaza News. ro.

Mihai Gotiu, mesaj dur pentru Dan Barna: Daca jumatate dintre membrii USR nu sunt de acord cu asta, iti dai demisia?

Senatorul USR Mihai Gotiu ii transmite un mesaj dur presedintelui USR, Dan Barna, dupa ce acesta a propus ca formatiunea sa devina una asumat de centru-dreapta.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Traian Basescu, despre Gabriela Firea: Stie sa faca circ, nu administratie!. Reactia Primarului Capitalei

Traian Basescu o critica dur pe Gabriela Firea. De altfel, nu este prima data cand fostul presedinte al Romaniei se razboieste in declaratii cu primarul general al Capitalei. Traian Basescu, replici taioase la adresa Gabrielei Firea Cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca primarul Gabriela Firea a recomandat daca nu ne place .

Klaus Iohannis, mesaj pentru noul Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti: Ati devenit continuatorul unei pleiade de pastori care au lasat o puternica amprenta spirituala asupra comunitatii romano-catolice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj, cu ocazia inscaunarii Monseniorului Aurel Perca Arhiepiscop Mitropolit de Bucuresti. Seful statului a subliniat ca prin conscrarea sa, Monseniorul a.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante la moartea sultanului din Oman: A depus eforturi pentru pace si stabilitate in regiune

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de condoleante in contextul mortii sultanului Omanului, Qaboos bin Said al-Said. Condoleantele mele sincere Familiei Regale si poporului.

G4Media: Klaus Iohannis i-a cerut premierului Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, premierului Ludovic Orban, sa candideze la Primaria Capitalei, aceasta varianta fiind considerata singura sansa reala a PNL impotriva Gabrielei Firea, potrivit G4Media. ro, care citeaza surse apropiate discutiilor.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Ludovic Orban. Ce se va intampla cu alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, una dintre temele de discutie fiind posibilitatea declansarii de alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )