Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu, atac la presedintele Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, atac la presedintele Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a atac, duminica, pe actualul sef al statului despre care a spus ca si-a insusi meritele pentru realizarile mandatelor sale de presedinte. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, atac la Iohannis: Pe la Cotroceni s-au realizat mari consensuri, ca sa nu le spun... consense

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, l-a atac, duminica, pe actualul sef al statului despre care a spus ca si-a insusi meritele pentru realizarile mandatelor sale de presedinte.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu

Traian Basescu il ataca dur pe fostul sau prim-ministru, Mihai Razvan Ungureanu, numit de presedintele Klaus Iohannis sef al SIE. Basescu il acuza pe acesta ca prefera sa fie numit pe posturi ca inalt.

Traian Basescu, ATAC la Victor Ponta: S-a operat in Turcia pentru a nu fi adus foarte repede cu mandat

Traian Basescu a lansat, vineri, o noua serie de atacuri in directia premierului Victor Ponta, despre care a spus ca a ales sa se opereze in Turcia pentru a nu ajunge la DNA. in Uniunea Europeana ar fi putut.

Traian Basescu, atac la guvernul Ponta: Nu ne permitem relaxarea fiscala

Situatia financiara a Romaniei nu poate sustine politica de relaxare fiscala promovata de guvernul condus de Victor Ponta, prin masuri precum reducerea TVA, a afirmat duminica fostul presedinte Traian.

De ce spune Traian Basescu ca Iohannis a gresit in relatia cu Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu la Gandul Live, ca presedintele Klaus Iohannis a gresit ca a ales varianta cooperarii institutionale pe care a vrut sa o aiba cu premierul Victor Ponta.

Traian Basescu, nemultumit de numirea lui Ungureanu la SIE: Iohannis va plati factura acestui lucru

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru numirile facute la sefia serviciilor secrete. Asta pentru ca, spune fostul presedinte, atat Eduard Hellvig cat si Mihai Razvan Ungureanu sunt apropiati ai.

Eugen Tomac: Parteneriatul PMP cu presedintele Traian Basescu este unul solid

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a dat asigurari in fata simpatizantilor partidului ca parteneriatul cu fostul presedinte Traian Basescu functioneaza in continuare.

Traian Basescu: Romania se confrunta cu trei probleme. Una dintre ele: Criza politica generata de situatia lui Ponta/ Stiu ca a venit vacanta, dar trebuie gasite solutii. La terminarea vacantei, va fi prea tarziu!

Fostul presedinte Traian Basescu scrie pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj care incepe cu Atentie!!!, ca Romania se confrunta cu trei probleme si afirma ca, desi a venit vacanta, liderii partidelor, parlamentul, guvernul si presedintele trebuie sa gaseasca solutii pentru tara, avertizand ca va fi prea tarziu la terminarea vacantei va fi prea tarziu.

Traian Basescu, despre unirea Romaniei cu Republica Moldova: Refacerea integritatii teritoriale e demna de un partid care vrea sa faca ceva, un partid care vrea sa scrie istoria tarii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent la sedina PMP care a avut loc la Bascov unde a vorbit despre reuniunea Romaniei cu Republica Moldova Detalii AICI). Traian Basescu este de parere ca multi dintre.

Traian Basescu: Vedem un PSD debusolat, un PNL incapabil de opozitie si un Guvern care face, din nou, risipa de bani. As vrea sa cred ca PMP se deosebeste prin responsabilitate, credibilitate si seriozitate (VIDEO)

Fostul presedinte,Traian Basescu, prezent la sedinta PMP care a avut loc la Bascov, a vorbit despre importanta partidului in contextul politicii actuale. Traian Basescu a facut referire si la imprumutul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )