Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele PSD: Daddy, e groasa (MA) cu Valcov.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, mesaj pentru presedintele PSD: Daddy, e groasa (MA) cu Valcov.

Traian Basescu, fostul presedinteal Romaniei, ii transmite presedintelui PSD Liviu Dragnea ca menti. continuă pe România Liberă

Se duc lupte grele intre Traian Basescu si PSD. Fostul presedinte, afirmatii fara precedent

Razboiul total dintre Traian Basescu si cei din PSD pare fara sfarsit. Actualul senator PMP nu ratea.

Traian Basescu: Daddy este un paranoic. Are in cap ca el trebuie sa fie cel care reformeaza tara, Napoleonul Romaniei, secondat de Valcov (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca din punct de vedere logic nu exista nicio justificare logica pentru modificarile.

Traian Basescu: Daddy, opreste-o pe Olguta cu revolutia pensiilor

Fostul presedinte Traian Basescu cere suspendarea revolutiei fiscale ca urmare a efectelor negativ.

Lovitura pentru Traian Basescu! Vladimir Voronin: Trebuie audiat de Serviciul de Informatii si Securitate deoarece submineaza statalitatea Republicii Moldova

Fostul presedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin a declarat, vineri, ca Traian Basescu trebuie audiat de Serviciul de Informatii si Securitate al Republicii Moldova SIS) deoarece actiunile fostului.

Traian Basescu, afirmatii surprinzatoare despre legile justitiei

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, el calificand drept o manipulare.

Basescu, avertisment pentru Liviu Dragnea: Se termina prost cu foamea ta pentru putere absoluta

Traian Basescu a avut o prima reactie dupa declaratia lui Liviu Dragnea privind situatia consilierului premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Totodata, fostul sef al statului are si un avertisment pen.

Daddy, e groasa (MA) cu Valcov

Fostul presedinte Traian Basescu comenteaza, astazi, decizia de condmnare a lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare si ii transmite liderului PSD, Liviu Dragnea, ca mentinerea lui Valcov in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului nu este posibila, chiar daca hotartrea instantei nu este definitiva.

Mesajul tulburator al unei eleve de liceu pentru presedintele Klaus Iohannis. Ce ii reproseaza

O eleva a Colegiului National Vlaicu Voda din Curtea de Arges i-a transmis un mesaj dureros presedin.

Olguta Vasilescu, mesaj pentru bugetari: Sa-si astepte fluturasii de salariu si sa vedem atunci cui ii scade salariul

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, le transmite salariatilor bugetari sa isi astepte fluturasii de salariu pentru a vedea concret cui ii scade salariul, pentru a discuta pe date concrete, relateaza News. ro. Celor care spun ca le scade salariul sa le cereti si fluturasul pe luna decembrie. Chiar va rog, le-a spus ea jurnalistilor. Ea a precizat ca in 2018 toti angajatii au crestere de 25% a salariului brut de la 1 ianuarie, cu exceptia celor carora deja le-au fost ajustate salariile si a celor care au o crestere mai mare de 25%, adica 28,5%, cum ar fi IT-istii, cercetatorii, persoanele cu handicap si lucratorii sezonieri.

Moment stanjenitor pentru presedintele american Donald Trump - VIDEO

O adiere de vant l-a facut pe presedintele american Donald Trump protagonistul unui moment stanjenitor. Vantul puternic i-a expus presedintelui american chelia, scrie nypost. com. Iata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )