Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Modificarile aduse legilor justiei consolideaza sistemul, imping mai multa responsabilitate la CSM

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Modificarile aduse legilor justiei consolideaza sistemul, imping mai multa responsabilitate la CSM

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, el calificand drept o manipulare afirmatiile. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Modificarile aduse legilor justitiei consolideaza sistemul, imping mai multa responsabilitate la CSM

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, el calificand drept o manipulare afirmatiile lansate in spatiul public potrivit carora prin aceste schimbari se ia din independenta justitiei, informeaza Agerpres.

Modificarile aduse legilor justitiei din Romania, dezbatute in Parlamentul European. Europarlamentar portughez: Cum este posibil ca un om ca Liviu Dragnea, cu trei dosare penale, sa mai ramana in functie?

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut miercuri modificarile aduse legilor justitiei din Romania. Europarlamentarii romani membri ai PSD si ALDE au incercat sa explice ca lupta anticoruptie de la noi din tara este, de.

Traian Basescu, afirmatii surprinzatoare despre legile justitiei

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, el calificand drept o manipulare.

Mi-e teama de intrarea cu picioarele in Codul penal si Codul de procedura penala

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, a declarat ieri seara ca modificarile aduse legilor justitiei imping mai multa responsabilitate la CSM si consolideaza sistemul justitiei, informeaza Agerpres.

Traian Basescu: Daddy este un paranoic. Are in cap ca el trebuie sa fie cel care reformeaza tara, Napoleonul Romaniei, secondat de Valcov (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca din punct de vedere logic nu exista nicio justificare logica pentru modificarile.

CCR a admis sesizarea presedintelui Iohannis privind modificarile aduse Legii administratiei publice locale. Dorneanu: Prefectul nu are atributii de a inlocui decizia autoritatii locale competente sa-si valideze componenta

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la modificarile aduse Legii administratiei publice locale, relateaza Agerpres.

Vladimir Voronin, mesaj pentru Traian Basescu: Ai pasaport romanesc du-te la mama dracului in Romania si fa acolo ce vrei, uneste-te daca vrei

Fostul presedinte al Republicii Moldova, comunistul Vladimir Voronin, lanseaza un atac vulgar la adresa lui Traian Basescu. Cum sa fii cetatean al R. Moldova si sa nu recunosti acest stat? Dar cine va.

Se duc lupte grele intre Traian Basescu si PSD. Fostul presedinte, afirmatii fara precedent

Razboiul total dintre Traian Basescu si cei din PSD pare fara sfarsit. Actualul senator PMP nu ratea.

Lovitura pentru Traian Basescu! Vladimir Voronin: Trebuie audiat de Serviciul de Informatii si Securitate deoarece submineaza statalitatea Republicii Moldova

Fostul presedinte al Republicii Moldova Vladimir Voronin a declarat, vineri, ca Traian Basescu trebuie audiat de Serviciul de Informatii si Securitate al Republicii Moldova SIS) deoarece actiunile fostului.

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele PSD: Daddy, e groasa (MA) cu Valcov.

Traian Basescu, fostul presedinteal Romaniei, ii transmite presedintelui PSD Liviu Dragnea ca menti.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )