Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Nu-l vad pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Nu-l vad pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa fie foarte alertat de voturile pentru Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, primite de acestia la congresul partidului, deoarece respectivele voturi indica existenta unui filon care va exploda, potrivit Agerpres. Traian Basescu este de parere ca Liviu Dragnea nu va ramane in pozitia actuala pana la alegerile din 2019 si ca acesta a sustinut alegerea premierului Viorica Dancila in functia de presedinte executiv al PSD pentru a-i transfera responsabilitatea politica a guvernarii. continuă pe Hotnews

Eu nu-l vad pe Dragnea rezistand pe pozitia actuala pana la urmatoarele alegeri parlamentare

Fostul presedinte al tarii Traian Basescu a declarat, ieri seara, ca liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui sa fie foarte alertat de voturile pentru Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu, primite de acestia la congresul partidului, informeaza Agerpres.

Senatul a votat desfiintarea Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata de Gabriel Oprea/ Proiectul a fost initiat de Traian Basescu

Senatul a votat luni proiectul de lege al senatorului PMP Traian Basescu de desfiintare a Academiei de Stiinte ale Securitatii Nationale, fondata in 2012 de Gabriel Oprea, cu 98 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere.

Traian Basescu: PSD a votat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European

Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, reprezentantii social - democratilor au votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale.

Traian Basescu: PSD a votat pentru sustinerea lui Klaus Iohannis la presedintia Consiliului European (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la Congresul de sambata, PSD a votat in unanimitate in favoarea inceperii dezbaterilor pentru cinci conventii nationale.

Sorin Ovidiu Vintu, dezvaluiri despre Traian Basescu: Cum sa nu distrugi un dobitoc?

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu sustine ca fostul presedinte Traian Basescu trebuia distrus pentru ca era un sef de stat care facea rau tarii. Greseala noastra a constant in faptul ca nu am mers.

Un apropiat al lui Traian Basescu, declaratii neasteptate despre o judecatoare CCR: L-a condamnat

Socul serii in direct la Romania TV. Unul dintre oamenii fostului presedinte, Traian Basescu, a facu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )