Libnet.ro
UNICEF

16:00

Traian Basescu participa joi si vineri la Summit-ul Asia-Europa de la Milano

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu participa joi si vineri la Summit-ul Asia-Europa de la Milano

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summitul Asia - Europa ASEM) de la Milano. La plecarea la Summit, presedintele va sustine o declaratie la Aeroportul International Henri Coanda, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezedintiale. continuă pe România Liberă

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul Asia-Europa de la Milano

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul Asia-Europa de la Milano, potrivit unui comunicat al Presedintiei, remis miercuri.

Presedintele Basescu participa, joi si vineri, la Summit-ul Asia-Europa de la Milano

Presedintele Traian Basescu participa, joi si vineri, la Summitul Asia - Europa ASEM) de la Milano, potrivit unui comunicat al Presedintiei remis Mediafax. La plecarea la Summit, presedintele.

Ce apare in CV-ul oficial al lui Victor Ponta in perioada 1997-2001, in care Traian Basescu sustine ca acesta a fost ofiter acoperit SIE: seminarii si cursuri in Italia, Grecia, SUA si Marea Britanie

Potrivit CV-ului lui Victor Ponta, postat pesite-ul Guvernului, actualul premier a urmat mai multe cursuri si stagii de pregatire in strainatate in perioada 1997 - 2001, cand premierul Traian Basescu il acuza ca a fost ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe.

Traian Basescu a semnat decizia privind eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Razvan Murgeanu

Presedintele Traian Basescu a semnat joi decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Razvan Murgeanu incepand cu data de 14 octombrie 2014, anunta Administratia Prezidentiala. Murgeanu, fost viceprimar al Capitalei, a fost numit in functia de consilier prezidential in iunie 2013.

VIDEO Traian Basescu: Ponta a fost doar un fripturist care s-a bagat si el in SIE ca sa mearga la niste seminarii pe afara, nu a avut nicio misiune/ Trebuie prevenita orice tentatie a unui sef de serviciu sa intre in jocurile politice pentru ca el intra

Presedintele Traian Basescu a sustinut miercuri seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a facut unele clarificari privind dezvaluirea sa de luni seara, cand a afirmat ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE. Presedintele a detaliat articole de lege si de Constitutie, afirmand ca Teodor Melescanu, fost sef SIE, a dezinformat atunci cand a spus ca seful statului a solicitat lista cu ofiteri acoperiti. Despre Victor Ponta, Basescu a spus ca a fost un fripturist care a beneficiat de pe urma statului sau in SIE, fara sa aiba o misiune. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia sefului statului:.

Traian Basescu acuza o facatura militieneasca in dosarul in care este arestat fratele sau

Presedintele Traian Basescu acuza o facatura militieneasca in dosarul in care este arestat de patru luni fratele sau, Mircea Basescu. Seful statului sustine ca nu a vorbit deloc cu Mircea Basescu de.

Traian Basescu: Victor Ponta a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001

Traian Basescu a declarat la o emisiune TV ca Victor Ponta a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 97 - 2001 a fost ofiter acoperit al SIE, a spus Traian Basescu, la Realitatea TV, precizand ca acest lucru explica propulsarea lui Ponta de la Parchetul Judecatoriei sectorului 3, unde a fost repartizat in 1995 ca procuror, direct la Parchetul General, in 1998.

Traian Basescu: Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997 - 2001 / M-a deranjat cumplit jocul politic al lui Teodor Melescanu

Traian Basescu: Victor Ponta a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 97 - 2001 a fost ofiter acoperit al SIE, a spus Traian Basescu, la Realitatea TV, precizand ca acest lucru explica propulsarea lui Ponta de la Parchetul Judecatoriei sectorului 1, unde a fost repartizat in 1995 ca procuror, direct la Parchetul General, in 1998.

VIDEO Traian Basescu: Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997 - 2001 / M-a deranjat cumplit jocul politic al lui Teodor Melescanu

Traian Basescu: Victor Ponta a fost ofiter SIE in perioada 1997 - 2001. Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca in perioada 97 - 2001 a fost ofiter acoperit al SIE, a spus Traian Basescu, la Realitatea TV, precizand ca acest lucru explica propulsarea lui Ponta de la Parchetul Judecatoriei sectorului 1, unde a fost repartizat in 1995 ca procuror, direct la Parchetul General, in 1998.

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )