Libnet.ro
UNICEF

11:45

Traian Basescu: Presedintele Iohannis trebuie sa iasa public sa spuna cine minte dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Mincinosul trebuie sa demisioneze (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Presedintele Iohannis trebuie sa iasa public sa spuna cine minte dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Mincinosul trebuie sa demisioneze (VIDEO)

Traian Basescu intervine in scandalul dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procorurorul general Augustin Lazar. Acesta ii cere presedintelui Iohannis sa renunte la tacere si sa spuna public cine mi. continuă pe B1

Traian Basescu: Presedintele Iohannis trebuie sa iasa public sa spuna cine minte dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Mincinosul trebuie sa demisioneze

Traian Basescu intervine in scandalul dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procorurorul general Augustin Lazar. Acesta ii cere presedintelui Iohannis sa renunte la tacere si sa spuna public cine mi.

Traian Basescu anunta sfarsitul coalitiei: Tariceanu e tradator de profesie, negociaza orice, PSD nu se mai poate baza pe el

Fostul presedintele Traian Basescu indeamna opozitia sa depuna cat mai repede o motiune de cenzura pentru daramarea Guvernului Dancila, aratand ca actualele probleme ale coalitiei cresc substantial.

Traian Basescu condamna ipocrizia Olandei: Daca ne luam dupa standardele lui Rutte si Timmermans, compania Damen trebuia descalificata din licitatia pentru achizitia corvetelor (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a remarcat, intr-o interventie telefonica pentru B1TV, cum criticile oficialilor olandezi la adresa Romaniei s-au inmultit in ultima perioada, exact in contextul in care.

Traian Basescu: Ma socheaza nivelul de mahala la care au ajuns relatiile dintre institutii. Actiunea lui Tudorel Toader cred ca e un exces

Fostul presedinte Traian Basescu s-a declarat uimit de nivelul de mahala la care au ajuns relatiile dintre institutii, referindu-se la faptul ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca.

Traian Basescu ataca Olanda si sugereaza ca un contract cu Damen ar fi pretul intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Fostul presedinte Traian Basescu ataca Olanda, intr-o postare pe contul sau de Facebook, sugerand ca sustinerea acestei tari pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen depinde de un contract de inzestrare a armatei pe catre autoritatile de la Bucuresti ar trebui sa-l semneze cu societatea olandeza Damen.

Traian Basescu: Avem nevoie de un guvern de uniune nationala. Cum o vedeti pe doamna Dancila mediind intre guvernele UE problema migratiei? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca opozitia ar trebui sa depuna o noua motiune de cenzura impotriva Guvernului, in conditiile in care in care PSD se confrunta cu presiuni interne, dar si.

Traian Basescu: Ori Toader, ori Lazar minte fara rusine

Fostul presedinte Traian Basescun afirma astazi ca cineva minte in chestiunea presupusei ordonante de neincepere a urmariri penale semnate de procurorul general Augustin Lazar in favoarea presedintelui Klaus Iohannis.

Traian Basescu: Ori Toader minte, ori Lazar minte

Fostul presedinte Traian Basescun afirma astazi ca cineva minte in chestiunea presupusei ordonante de neincepere a urmariri penale semnate de procurorul general Augustin Lazar in favoarea presedintelui Klaus Iohannis.

Deputatul AKM, atac la Tariceanu: Vad ca l-a apucat dintr-odata un mare drag de presedintele Iohannis

Deputatul PSD Catalin Radulescu a vorbit vineri despre consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Klaus Iohannis, sugerand ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a apropiat recent de seful statului, in contextul in care pana acum un an de zile exista un meci aprig. Radulescu a mai spus ca PSD nu poate fi santajat si deci nu va iesi in public pentru a-l anunta pe Tariceanu drept candidatul la prezidentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )