Libnet.ro
UNICEF

05:45

Traian Basescu, primul scenariu dupa motiune: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

B1 B1,
Traian Basescu, primul scenariu dupa motiune: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,. continuă pe B1

Traian Basescu, dupa caderea guvernului: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Ultimele calcule liberale privind voturile pentru motiunea de cenzura. Orban: Orice discutie despre premier si guvern va fi facuta dupa vot Avertisment pentru Dancila

Cu trei zile inaintea votului, liberalii mizeaza pe 244 de parlamentari care s-ar pronunta pentru demiterea Cabinetului Dancila, din necesarul de 233. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat luni ca, pe langa cele 244 de voturi, ar mai putea veni alte trei din partea unor parlamentari care si-au anuntat recent trecerea la Pro-Romania. Liderul formatiunii liberale a mai sustinut ca orice discutie privitoare la un viitor guvern va avea loc dupa motiune, daca aceasta trece, iar partidul sau va sustine propunerea de premier pe care o va inainta presedintele Iohannis, in urma consultarilor.

Scenariul lui Traian Basescu pentru ziua motiunii de cenzura. Ce crede fostul presedinte ca se va intampla

Motiunea de cenzura de astazi reprezinta startul unei perioade de instabilitate politica, a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook, explicand ca Guvernul va cadea, dar marele castigator nu vor fi Klaus Iohannis sau Ludovic Orban, ci Victor Ponta.

Traian Basescu, despre scandalul Giuliani-Biden: Procurorii-sefi nu au fost numiti la presiunea SUA Daca Puiu Popoviciu a primit consultanta de la fiul lui Biden, sincer nu vad niciun inconvenient

Traian Basescu spune ca nu stie despre eventuale afaceri ale familiei fostului vicepresedinte american Joe Biden in Romania, desi era foarte bine informat in calitate de presedinte la acea data. El a precizat ca nu vede nimic in neregula daca fiul lui Biden i-ar fi oferit consultanta omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat intr-un dosar de coruptie. Pe de alta parte, fostul sef de stat a declarat ca administratia Obama-Biden nu a avut niciun fel de legatura cu numirea procurorilor sefi de la Bucuresti.

Traian Basescu: Greu de spus daca va trece motiunea de cenzura. Orban se bazeaza pe trei tradatori de profesie, si anume Hunor, Tariceanu si Ponta (VIDEO)

Eurodeputatul PMP Traian Basescu a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca este greu de spus care va fi rezultatul motiunii de cenzura de joi, pentru ca Ludovic Orban, presedintele PNL, isi bazeaza.

Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura. Ludovic Orban nu va fi desemnat premier!

Scenariul lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, pentru motiunea de cenzura impotriva guvernului Dancila a carui rezultat, in urma votului secret, cu bile, este mult asteptat. Scenariul lui Traian Basescu pentru motiunea de cenzura Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Viorica Dancila a avut loc, joi, 10 octombrie, de la ora 10. Votul propriu-zis .

Traian Basescu: Procurorii din Romania n-au fost numiti niciodata la presiunea SUA Fostul presedinte, declaratii tari despre relatia dintre Joe Biden si Puiu Popoviciu, Fondul Proprietatea si serviciile secrete (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat luni seara, in direct pe B1TV, ca pe vremea cand era la Palatul Cotroceni nicio numire de procuror din Romania nu s-a facut la sugestia SUA, ci pur si simplu pe baza intelegerilor int.

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la.

Cum a aparut Maria Basescu in public. Sotia lui Traian Basescu a atras toate privirile

Modul in care a aparut Maria Basescu in public a reusit sa atraga toate privirile. Mai mult, a fost vorba despre un eveniment restrans, in familie, la care sotia fostului presedinte a participat, in urma cu cateva zile. Cum a aparut Maria Basescu in public Weekendul ce tocmai s-a incheiat i-a regasit la un botez .

Florin Citu, despre rectificarea bugetara promisa de Dancila imediat dupa motiune: Mita pe fata. Cei care nu vor vota vor avea beneficii

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, critica la RFI anuntul premierului Viorica Dancila ca Executivul va face o rectificare bugetara vineri, adica la o zi dupa motiunea de cenzura. Demersul Opozitiei are sanse reale sa treaca, ceea ce ar duce la demiterea Guvernului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )