Libnet.ro
UNICEF

15:45

Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, dupa motiune: M-am pregatit cu trei propuneri de premieri si mergem sa discutam cu Iohannis

Abia a trecut motiunea de cenzura, iar liderul PRO Romania, Victor Ponta, deja are trei propuneri de premieri si urmeaza sa aiba o discutie cu Iohannis in acest sens. Ponta a facut un apel la presedinte si la. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA: Dupa ce motiunea trece, voi propune PSD refacerea majoritatii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca la o ora dupa ce va trece motiunea de cenzura in Parlament va propune PSD sa refaca majoritatea de stanga, fara Viorica Dancila, mentionand ca are doua sau trei propuneri de premier care nu au carnet de partid.

Victor Ponta, dupa ce deputatul Goga a fost salvat de absenteismul colegilor din PSD: Nu inteleg cine le face aceste strategii politice dezastruoase

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, marti, ca nu intelege cine face strategiile politice dezastruoase ale PSD, in contextul in care deputatul Octavian Goga, condamnat definitiv anul trecut la.

Victor Ponta sustine o alianta PSD-PRO Romania: Dancila e istorie, sa ne asezam la masa pentru negocieri. M-am pregatit cu trei propuneri de premieri (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, joi, dupa caderea guvernului, ca este in continuare dispus la discutii si o alianta cu PSD, cu conditia ca partidul sa nu mai fie condus de Viorica.

Cum explica Victor Ponta incidentul de la motiune: Tentativa de coruptie in plenul reunit al Parlamentului

Victor Ponta sustine, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca un deputat PSD de Botosani a venit la grupul Pro Romania si le-a cerut acestora sa vorbeasca la telefon cu presedintele CJ Neamt, Ionel.

Traian Basescu, primul scenariu dupa motiune: Daca Iohannis nu are o solutie in buzunar, va sta cu Dancila pana dupa turul 2, Romania va fi in criza politica, vor creste datoriile, ratingul de tara va fi scazut de agentii

Traian Basescu a declarat joi, dupa motiunea de cenzura, ca principala problema, de maine incolo, este cu cine se va intocmi majoritatea in Parlament. Europarlamentarul PMP nu crede ca Victor Ponta,.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Viorica Dancila, acuzata ca ar fi promis 18 ministere pentru a trece cu bine de motiune. Victor Ponta: Eu i-am numarat. Ma gandeam ca o sa ma sune si pe mine sa-mi propuna si mie ceva

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca premierul Viorica Dancila a promis, in acest weekend, 18 posturi de ministri parlamentarilor din afara PSD, in speranta ca acestia vor sprijini actuala putere la.

MOTIUNE DE CENZURA. Incident in Parlament: Victor Ponta, acuzat ca a impins un deputat PSD

Victor Ponta ar fi impins un deputat PSD care se afla in zona grupului Pro Romania, in timpul discursului premierului Viorica Dancila, din plenul Parlamentului. Ce cauti aici? Pleaca!, i-ar fi spus Ponta dep.

Victor Ponta: Nu votam pentru un Guvern PNL-USR, pentru ca nu sunt pregatiti sa mearga la Palatul Victoria. Dancila, un populism aproape disperat Ce va face Pro Romania la motiune (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat luni seara, in direct pe B1TV, ca nu va vota un guvern format din PNL si USR, nu neaparat pentru ca e ceva rau, ci pentru ca nu crede ca sunt pregat.

Victor Ponta: Primesc sute de mesaje de la cei de la PSD care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost

Dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului PSD a trecut, Victor Ponta precizeaza ca a primit sute de mesaje de la membri PSD care incep cu ai avut dreptate, am fost un prost. Acesta a vorbit intr-o prima reactie de dupa vot despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )