Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Am promulgat Legea energiei si astept ieftinirea pretului la energie electrica

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Am promulgat Legea energiei si astept ieftinirea pretului la energie electrica

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui sunt transmise LIVE pe www. antena3. ro. Cele mai. continuă pe Antena3

Basescu a promulgat Legea energiei: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie electrica

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind certificatele verzi. Pentru a lamuri lucrurile, am promulgat Legea de aprobare a OUG.

Traian Basescu: Am promulgat legea privind certificatele verzi, astept ieftinirea energiei

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 57/2013 privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

VIDEO Traian Basescu: Am promulgat azi legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi si astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energia electrica

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca a promulgat legea de aprobare a ordonantei de urgenta privind certificatele verzi, precizand ca a decis sa promulge actul normativ, desi nu are avizul de la Comisia Europeana, pentru a elimina presedintele din disputele sindicale. Chiar daca ieri v-am informat ca OUG e in vigoare de la 1 iulie 2013 si a produs deja efecte, inteleg ca povestile din siderurgie, pretul ridicat la energie, e pus pe seama promulgarii legii de aplicare a OUG. Inteleg ca Guvernul sustine ca prin promulgare va scadea pretul la energie. Am promulgat azi legea de aprobare a OUG si astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energia electrica, a declarat seful statului, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu a promulgat legea privind certificatele verzi: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie elctrica

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a aprobat legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi si ca asteapta acum ieftinirea.

Traian Basescu a promulgat legea privind certificatele verzi: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie electrica (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a aprobat legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi si ca asteapta acum ieftinirea.

Basescu a promulgat legea certificatelor verzi

Presedintele Traian Basescu a promulgat, astazi, legea pentru aprobarea ordonantei privind certificatele verzi.

Basescu a promulgat legea certificatelor verzi

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

Basescu: Am promulgat legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

Basescu: Am promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca a promulgat Legea de aprobare a OUG privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica, relateaza Mediafax.

Victor Ponta il someaza pe Traian Basescu sa promulge legea privind certificatele verzi pana pe 19 martie

Premierul Victor Ponta ii cere presedintelui Traian Basescu promulgarea de urgenta a legii privind certificatele verzi pana miercuri, 19 martie, certificand reprezentantilor Alro Slatina ca Guvernul sprijina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3292 seconds )