Libnet.ro
UNICEF

22:45

Victor Ponta il someaza pe Traian Basescu sa promulge legea privind certificatele verzi pana pe 19 martie

B1 B1,
Victor Ponta il someaza pe Traian Basescu sa promulge legea privind certificatele verzi pana pe 19 martie

Premierul Victor Ponta ii cere presedintelui Traian Basescu promulgarea de urgenta a legii privind certificatele verzi pana miercuri, 19 martie, certificand reprezentantilor Alro Slatina ca Guvernul sprijina. continuă pe B1

Traian Basescu: Am promulgat legea privind certificatele verzi, astept ieftinirea energiei

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Legea de aprobare a ordonantei de urgenta 57/2013 privind certificatele verzi, mentionand ca asteapta acum cu nerabdare scaderea preturilor la energie electrica.

Victor Ponta: Vom emite OUG daca Traian Basescu refuza sa promulge legea privind certificatele verzi

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care presedintele Traian Basescu va refuza sa promulge legea privind certificatele verzi, atunci Guvernul va emite o.

VIDEO In urma presiunilor marilor consumatori de energie, Victor Ponta vrea sa adopte o noua ordonanta de urgenta privind certificatele verzi

Presiunile consumatorilor industriali legate de deblocarea Legii privind reesalonarea acordarii de certificate verzi producatorilor de energie regenerabila au efect asupra Guvernului. Victor Ponta a anuntat miercuri in cadrul sedintei de Guvern ca din cauza blocarii acestei legi de catre presedintele Traian Basescu, facturile la consumatorii industriali vor creste cu 50%. La fel vor creste si in cazul consumatorilor casnici. Legea a fost trimisa de presedinte la Curtea Constitutionala. Ideea este sa aparam industria, eventual printr-o noua ordonanta, a spus Ponta. Insa, exista deja in vigoare o Ordonanta de Urgenta privind reesalonarea acordarii certificateor verzi, insa nu a fost promulgata pana acum Legea de aprobare a acestui act normativ. Singurul motiv pentru care ar veni Guvernul cu o noua Ordonanta de Urgenta ar fi declararea neconstitutionalitatii legii de catre Curtea Constitutionala.

Victor Ponta, intalnire cu Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Premierul Victor Ponta a mers miercuri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu. intalnirea are loc dupa ce Ponta i-a cerut presedintelui Basescu promulgarea de urgenta.

De ce nu mai vorbeste Victor Ponta despre gazele de sist.

Ma scuzati ca va intrerup din dezbaterile, importante desigur, despre candidatii la prezidentiale din 2014 sau din cele despre injuraturile pe care si le-au adresat in ultimile cinci minute Victor Ponta si Traian Basescu. As vrea insa sa va intreb: ati mai auzit ceva, in ultimul timp, despre proiectele Rosia Montana si explorarea si exploatarea gazelor de sist? Anul 2013 s-a remarcat in mod deosebit in ceea ce priveste protestele de strada din Romania. Dupa amploarea pe care au capatat-o in .

Razboiul certificatelor verzi: Asociatia Industriei Fotovoltaice il acuza pe Victor Ponta ca face declaratii care nu corespund realitatii

Asociatia Industriei Fotovoltaice din Romania considera ca premierul Victor Ponta se afla intr-o grava eroare, iar declaratiile acestuia nu corespund realitatii in privinta intentiei Guvernului de a reduce numarul de certificate verzi. In acest moment, Guvernul si Presedintia se afla intr-un razboi legat de certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila. La presiunile marilor consumatori de energie electrica, Victor Ponta vrea reducerea numarului de certificate verzi, in timp ce presedintele Traian Basescu afirma ca legea initiata de Guvern incalca un articol din Tratatul privind functionarea Uniunii Europene. La randul lor, producatorii de energie regenerabila spun ca certificatele verzi nu stau la baza scumpirii energiei, mai ales ca preturile au scazut foarte mult pe piata libera.

Traian Basescu a promulgat legea privind certificatele verzi: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie elctrica

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a aprobat legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi si ca asteapta acum ieftinirea.

Traian Basescu a promulgat legea privind certificatele verzi: Astept cu nerabdare ieftinirea pretului la energie electrica (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca a aprobat legea de aprobare a Ordonantei de Urgenta privind certificatele verzi si ca asteapta acum ieftinirea.

Traian Basescu: Am promulgat Legea energiei si astept ieftinirea pretului la energie electrica

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa astazi, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui sunt transmise LIVE pe www. antena3. ro. Cele mai.

UPDATE Victor Ponta: Am discutat cu presedintele Basescu despre activistii extremisti maghiari si despre situatia din energie

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Antena 3, ca in cadrul intalnirii de la Cotroceni cu seful statului si cu vicepremierul Gabriel Oprea s-a discutat despre activitatile extremistilor maghiari pe teritoriul Romaniei si despre situatia preturilor din energie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )