Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Romania are nevoie de un minister al Reintegrarii tarii care sa promoveze ideea Unirii cu Moldova

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Romania are nevoie de un minister al Reintegrarii tarii care sa promoveze ideea Unirii cu Moldova

Fostul lider de la Cotroceni Traian Basescu considera ca la Bucuresti trebuie instituit un minister al Reintegrarii tarii, menit sa promoveze ideea Unirii cu Republica Moldova. Un alt proiect pe care il propune ex-presedintele roman in anul Centenarului tine de anularea efectelor pactului Ribbentrop-Molotov. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre Liviu Dragnea: Nici comunistii nu au avut un astfel de lider. E foarte apropiat de Kim Jong-Un (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, dupa ce a aparut informatia ca premierul Mihai Tudose.

Traian Basescu, despre criza din PSD: Dragnea si Tudose se joaca de-a doamna Carmen Dan

Presedintele PMP, Traian Basescu subliniaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca potrivit Constitutiei, in disputa dintre un membru al guvernului si premier, ii da.

Traian Basescu: Liderii sindicali acopera mizeria din politie (VIDEO)

Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa liderilor sindicali din politie, Dumitru Coarna si Iulian Surugiu. Fostul presedinte i-a acuzat ca acopera neregulile din politie. Declaratiile au fost facute.

Traian Basescu sterge pe jos cu PSD: Noi ne jucam de-a doamna Carmen Dan (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician, fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac devastator la adresa liderilor PSD, Liviu Dragnea si Mihai Tudose, pentru ca intr-un context.

Traian Basescu, doua scenarii soc pentru viitorul PSD: Cum vede fostul presedinte finalul conflictului Dragnea- Tudose (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Dosar de Politician criza interna din PSD provocata de conflictul dintre liderul partidului, Liviu Dragnea,.

Politistul acuzat de pedofilie, decorat de Traian Basescu cu ordinul Barbatie si Credinta

Eugen Stan, politistul arestat pentru mai multe fapte de agresiune sexuala asupra minorilor, a fost decorat in 2012, de catre presedintele de atunci, Traian Basescu, cu ordinul Barbatie si Credinta, pentru participarea la deszapezire, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )