Libnet.ro
UNICEF

11:30

TRAIAN BASESCU: Romania a devenit o taraba pentru Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Romania a devenit o taraba pentru Dragnea

Senatorul PMP Traian Basescu critica decizia Guvernului in ceea ce priveste orele de Limba romana la clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale si sustine ca pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie 'totul este de vanzare ', scrie Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Pentru Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare, de la gaze naturale si functii de ministru pana la Limba Romana

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat joi din functie.

Basescu: Sa vinzi Limba Romana in an centenar este o ticalosie fara margini

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat joi din functie. Liderul PMP l-a acuzat astfel pe Liviu Dragnea ca ajuta UDMR sa instaureze o politica agresiva de deromanizare si maghiarizare a zonelor locuite de minoritati, declarand, totodata, ca pentru presedintele PSD, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare.

Basescu: Pentru Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare. Sa vinzi Limba Romana in an centenar e o ticalosie fara margini

Traian Basescu a lansat un atac extrem de dur la adresa coalitiei PSD-ALDE, dar si a UDMR, dupa scandalul ce a dus la plecarea lui Valentin Popa de la Ministerul Educatiei. Fostul presedinte este extrem de.

Basescu: Romnia e pentru Dragnea o taraba pe care scrie ca totul este de vnzare

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea ca este dispus sa scoata la vanzare totul, de la gazele naturale la limba romana, el comentad astfel cedarea guvernului in fata presiunilor UDMR. Basescu se refera la decizia Cabinetului Dancila de a abroga Ordonanta nr. 9 privind predarea limbii romane in scoli, la insistentele UDMR.

Traian Basescu, despre legea offshore: Romania risca sa devina o simpla teava prin care trec gazele(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in privinta legii offshore, discutia trebuie sa se axeze pe ce ar trebui s.

Traian Basescu: PNL MIMEAZA opozitia la PSD. Singura actiune corecta este MOTIUNEA DE CENZURA!

Traian Basescu lanseaza un nou atac la adresa politicienilor. Fostul presedinte arata ca opozitia PNL lipseste cu desavarsire, iar PSD conduce tara spre dezastru. in opinia sa, singura actiune corecta s.

Dieta faimosului nutritionist Gianluca Mech a fost lansata in Romania. Puterea plantelor pentru a slabi si a fi sanatos!

Dieta faimosului nutritionist italian Gianluca Mech, urmata inclusiv de staruri de la Hollywood, a fost lansata in Romania in prezenta specialistilor din industrie si a multor persoane publice care au testat deja produsele ori le-au descoperit cu aceasta ocazie: Andreea Marin, Elisabeta Lipa, Doina Melinte, Anca Serea, Cezar Ouatu, Ela Craciun, Ellie White, Carmen Negoita, DJ Wanda, Cristina Mihaela Dorobantu, Diana Bart, Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Paula Chirila, Cristina Cioran, Rocsana Marcu, Sophia, Anca Ciota.

ALERTA METEO: Ce se intampla cu CICLONUL POLAR care a lovit Romania! VESTI TERIBILE pentru aceasta saptamana: Zonele vizate

Fenomene meteo extreme vor lovi Romania in ultima saptamana a lunii septembrie! Din cauza unui aer polar, temperaturile vor scadea brusc la 18-19 grade si se vor inregistra primele ninsori. Pe parcursul.

Bitcoin Romania, replica DURA pentru Isarescu: Nu suntem RIVALI!

Dupa ce guvernatorul BNR Mugur Isarescu a comparat operatiunile Bitcoin cu falimentarele Caritas si FNI, replica Bitcoin Romania nu a intarziat sa apara. Bitcoin-ul si monezile fiduciare nu sunt rivale,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )