Libnet.ro
UNICEF

13:00

Basescu: Romnia e pentru Dragnea o taraba pe care scrie ca totul este de vnzare

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Romnia e pentru Dragnea o taraba pe care scrie ca totul este de vnzare

Fostul presedinte Traian Basescu il acuza pe liderul PSD Liviu Dragnea ca este dispus sa scoata la vanzare totul, de la gazele naturale la limba romana, el comentad astfel cedarea guvernului in fata presiunilor UDMR. Basescu se refera la decizia Cabinetului Dancila de a abroga Ordonanta nr. 9 privind predarea limbii romane in scoli, la insistentele UDMR. continuă pe Hotnews

Basescu: Pentru Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare. Sa vinzi Limba Romana in an centenar e o ticalosie fara margini

Traian Basescu a lansat un atac extrem de dur la adresa coalitiei PSD-ALDE, dar si a UDMR, dupa scandalul ce a dus la plecarea lui Valentin Popa de la Ministerul Educatiei. Fostul presedinte este extrem de.

Basescu: Pentru Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare, de la gaze naturale si functii de ministru pana la Limba Romana

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat joi din functie.

Basescu: Sa vinzi Limba Romana in an centenar este o ticalosie fara margini

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat joi din functie. Liderul PMP l-a acuzat astfel pe Liviu Dragnea ca ajuta UDMR sa instaureze o politica agresiva de deromanizare si maghiarizare a zonelor locuite de minoritati, declarand, totodata, ca pentru presedintele PSD, Romania a devenit o taraba pe care scrie totul este de vanzare.

TRAIAN BASESCU: Romania a devenit o taraba pentru Dragnea

Senatorul PMP Traian Basescu critica decizia Guvernului in ceea ce priveste orele de Limba romana la clasele cu predare in limbile minoritatilor nationale si sustine ca pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, Romania a devenit o taraba pe care scrie 'totul este de vanzare ', scrie Agerpres.

Schimbare MAJORA pentru toti cei care stau la BLOC. Legea intra in vigoare de azi! Risti SA-TI PIERZI casa daca...

Noua lege a Asociatiilor de Proprietari, intrata in vigoare de vineri, aduce schimbari pentru toti cei care locuiesc la bloc. Astfel, una dintre prevederi se refera la obligativitatea platii fondului de rulment!.

EMOTII mari pentru MIHAI BENDEAC: DECIZIA care schimba totul! Ce se intampla cu X-FACTOR!

Mihai Bendeac a recunoscut in fata concurentilor X Factor ca are multe emotii. Totul s-a intamplat in momentul in care pe scena a aparut o concurenta care a marturisit ca nu se teme de aparitia in.

COSMAR pentru ADELINA PESTRITU! Adevarul despre boala necrutatoare de care sufera! Totul a fost CONFIRMAT

Adelina Pestritu a recunoscut ca trece prin momente dificile, dupa ce a adus-o pe lume pe micutaZenaida Maria. Vedeta a recunoscut ca simte nevoia sa mearga la un doctor psiholog pentru a se.

Scandal in TENIS! SIMONA HALEP a lovit-o pe SERENA WILLIAMS! Decizia care arunca TOTUL iN AER

Simona Halep nu ii da castig de cauza Serenei Williams in scandalul de la US Open care a socat lumea tenisului. Liderul WTA a precizat ca nu exista nicio diferenta intre regulile pentru barbati si ce.

Probleme pentru Dragnea: DNA cere redeschiderea unui dosar TelDrum

DNA a cerut redeschiderea unui dosar TelDrum, pe care-l inchisese acum cinci ani. Magistratii Curtii Supreme vor decide chiar miercuri, 26 septembrie, daca vor da curs acestei solicitari. Dosarul.

Trump, un model pentru Viktor Orban, care saluta discursul anti-globalist al presedintelui american

Premierul national-conservator al Ungariei, Viktor Orban, a laudat vineri discursul anti-globalist al presedintelui american Donald Trump de la Adunarea Generala a ONU de marti, relateaza AFP. Potrivit lui Orban, Trump este un model pentru miscarea suveranista.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )