Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu: Romania nu face tinta unei eventuale agresiuni a Rusiei

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Romania nu face tinta unei eventuale agresiuni a Rusiei

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata, ca o eventuala agresiune a Rusiei asupra Ucrainei nu va tinti Romania. Romania nu face tinta unei eventuale agresiuni a. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Romania nu a vrut sa se implice foarte mult in problema Ucrainei, am vrut sa ajutam Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca tara noastra nu a dorit sa se implice excesiv in situatia din Ucraina, fiind un partener al Poloniei in interesul manifestat. Pe de alta parte,.

Traian Basescu: Romania cere Federatiei Ruse sistarea operatiunilor care vizeaza Ucraina. Ianukovici sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a prezentat, duminica seara, pozitia oficiala a Romaniei privind evenimentele din Ucraina si a cerut Federatiei Ruse incetarea operatiunilor militare declansate in Crimeea.

Romania nu este tinta unei agresiuni a Federatiei Ruse

Presedintele Traian Basescu a declarat, in aceasta dimineata, la un post de televiziune, referitor la situatia din Crimeea, ca tara noastra nu este tinta unei agresiuni a Federatiei Ruse, intrucat Rusia nu isi doreste un conflict cu un stat membru NATO.

Traian Basescu: I-as spune lui Putin: Incetati orice joc pe teritoriul Rep. Moldova/ Cu UDMR la guvernare, Ponta trebuie sa vina pentru o noua investitura la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca Rusia nu isi doreste un conflict cu un stat membru NATO, iar Romania nu este tinta unei agresiuni a Rusiei impotriva Ucrainei. Intrebat cum vede finalizandu-se situatia Ucraina, seful statului a declarat ca se va inchide cu crearea unui nou conflict inghetat la Marea Neagra. Referitor la situatia politica interna, presedintele afirma ca Victor Ponta ar trebui sa vina la Cotroceni pentru o noua investitura in cazul in care UDMR intra la guvernare, daca respecta democratia, precizand ca nu l-ar mai investi in functia de premier niciodata. Intra in articol pentru principalele declaratiiIntrebat daca l-ar vota pe Crin Antonescu intr-un eventual tur II al alegerilor prezidentiale in care contracandidatul ar fi Victor Ponta, Basescu a raspuns: Pe teoria raului cel mai mic, in mod categoric, da. Nu l-as vota pe Victor Ponta.

Traian Basescu: Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare pentru Romania dar un posibil conflict inghetat poate deveni un risc

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presaUrmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- Situatia.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:00. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Stire in curs de.

Traian Basescu crede ca ruperea USL este o mare prostie de care se face vinovat Victor Ponta

Vinovatul pentru ruperea UniuniiSocial Liberale este presedintele PSD, Victor Ponta, crede presedintele Traian Basescu. Acesta a declarat ca ruperea coalitiei guvernamentale a fost o mare prostie. Seful.

VIDEO Crin Antonescu, la Ploiesti: Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata un pact cu Traian Basescu. il reprimim pe Tariceanu daca face cerere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi seara, la Ploiesti, ca liberalii nu au incheiat si nu vor incheia niciodata un pact cu Traian Basescu, pentru ca este ultimul om care ar putea fi aliatul partidului. Antonescu a mai afirmat ca isi asuma tot ce s-a intamplat in guvernarea USL si ca il reprimeste pe Tariceanu daca face cerere de reinscriere in partid.

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )