Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu: Romania nu a vrut sa se implice foarte mult in problema Ucrainei, am vrut sa ajutam Republica Moldova

B1 B1,
Traian Basescu: Romania nu a vrut sa se implice foarte mult in problema Ucrainei, am vrut sa ajutam Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca tara noastra nu a dorit sa se implice excesiv in situatia din Ucraina, fiind un partener al Poloniei in interesul manifestat. Pe de alta parte,. continuă pe B1

Traian Basescu: Romania nu face tinta unei eventuale agresiuni a Rusiei

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata, ca o eventuala agresiune a Rusiei asupra Ucrainei nu va tinti Romania. Romania nu face tinta unei eventuale agresiuni a.

Traian Basescu, despre noul Guvern: Avem o problema de constitutionalitate. Corect ar fi ca Ponta sa-si depuna mandatul (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca exista o problema de constitutionalitate in.

Traian Basescu: Romania cere Federatiei Ruse sistarea operatiunilor care vizeaza Ucraina. Ianukovici sa demisioneze

Presedintele Traian Basescu a prezentat, duminica seara, pozitia oficiala a Romaniei privind evenimentele din Ucraina si a cerut Federatiei Ruse incetarea operatiunilor militare declansate in Crimeea.

Udrea: Rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa lui Traian Basescu.

Tandemul Boc presedinte - Basescu premier ar fi foarte foarte interesant, a sustinut deputatul Elena Udrea, duminica, la Buzau, conform Agerpres. Ea spune ca rolul de prim-ministru i s-ar potrivi manusa presedintelui Traian Basescu. Citeste si: Blaga anunta finalizarea motiunii de cenzura: Liberalii sa fie barbati politici si s-o semneze Am vazut tandemul Basescu-Boc, presedinte respectiv premier, si a fost un tandem care a facut performanta pentru Romania. Traian Basescu este un om extrem .

VIDEO Traian Basescu: USL s-a spart, mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu voi da drumul cu dubii de constitutionalitate unui Guvern, ma voi adresa CCR. / Plus: De ce spune Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce Victor Ponta nu are c

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca exista o problema de constitutionalitate in legatura cu noul Guvern USD - UDMR pe care Victor Ponta vrea sa il treaca prin Parlament si exista posibilitatea sa conteste Guvernul Ponta 3 la CCR. Seful statului a explicat ca USL, care a obtinut 50% la alegerile parlamentare si a facut ca Victor Ponta sa fie desemnat premier in decembrie 2012, fara sa mai fie chemate atunci si alte formatiuni la Palatul Cotroceni pentru consultari privind desemnarea sefului Guvernului, nu mai exista, caz in care ar fi normal ca Victor Ponta sa depuna mandatul de premier. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri, arata seful statului. In plus, spune Basescu, pe tot parcursul programului de guvernare aprobat de Parlament se vorbeste de USL, iar acum unul din partidele de la USL a iesit de la guvernare. Lucrurile sunt complicate, obiectivul meu nu este sa sicanez, ci sa instalez un Guvern constitutional. Luni voi avea discutii serioase cu oameni de specialitate, inclusiv cu Directia mea Juridica, care analizeaza aceasta problema de vineri.

VIDEO Traian Basescu: USL s-a spart, mi se parea normal ca premierul sa depuna mandatul. Nu voi da drumul cu dubii de constitutionalitate unui Guvern, ma voi adresa CCR. / Plus: De ce spune Basescu ca USL s-a rupt din prostie, de ce crede ca nici Ponta,

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca exista o problema de constitutionalitate in legatura cu noul Guvern USD - UDMR pe care Victor Ponta vrea sa il treaca prin Parlament si exista posibilitatea sa conteste Guvernul Ponta 3 la CCR. Nu discutam de o remaniere - primul ministru vrea sa schimbe 3 ministi - ci discutam de o spargere a structurii politice care a luat peste 50% in alegeri, arata seful statului. In plus, spune Basescu, pe tot parcursul programului de guvernare aprobat de Parlament se vorbeste de USL, iar acum unul din partidele de la USL a iesit de la guvernare. Lucrurile sunt complicate, obiectivul meu nu este sa sicanez, ci sa instalez un Guvern constitutional. Luni voi avea discutii serioase cu oameni de specialitate, inclusiv cu Directia mea Juridica, care analizeaza aceasta problema de vineri.

Traian Basescu: UDMR va intra acum in gratiile lui Voiculescu si vor deveni politicienii maghiari foarte buni

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca UDMR va renunta la a-l mai numi pe Dan Voiculesc.

Traian Basescu: UDMR va intra acum in gratiile lui Voiculescu si vor deveni politicienii maghiari foarte buni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca UDMR va renunta la a-l mai numi pe Dan Voiculesc.

Traian Basescu: Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare pentru Romania dar un posibil conflict inghetat poate deveni un risc

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presaUrmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- Situatia.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina ar putea sa se repete in Romania, deosebirea este ca aici justitia functioneaza (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca Romania s-ar putea confrunta cu o situatie.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.262 seconds )