Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel, se ascunde bine contractul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel, se ascunde bine contractul

Presedintele Traian Basescu a criticat, duminica, la o dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, faptul ca au fost oprite lucrari la autostrazi si nu s-a pus nimic in locul lor. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Nu vreau sa se interpreteze ca mai sunt adept al tehnologiilor cu cianuri la Rosia Montana. / S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel, se ascunde bine contractul

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la o dezbatere pe teme economice, ca nu vrea sa se interpreteze ca mai este un adept al utilizarii tehnologiilor cu cianuri la Rosia Montana, pentru ca a vazut reactia populatiei, el precizand ca mineritul se poate dezvolta ecologic. Seful statului a criticat, la aceeasi dezbatere organizata de Fundatia Miscarea Populara, faptul ca au fost oprite lucrari la autostrazi si nu s-a pus nimic in locul lor, el adaugand: S-au oprit lucrari si nu se gaseste contractul Bechtel. Se ascunde bine contractul Bechtel.

FOTO Elena Udrea si-a facut selfie cu Traian Basescu

Liderul PMP Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, o poza selfie facuta la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara, in spatele ei aparand presedintele Traian Basescu.

VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, cu referire la modificarile aduse de Parlament legii administratiei publice locale, ca Am considerat ca promulgarea legii e corecta si legea e corecta. In toate cele 20 de zile plus trei zile in control la Consiliul legislativ nu a existat nicio observatie, nici de la Parchete, nici de la ANI. Legea a facut obiectul unor discutii foarte serioase in randul consilierilor. Seful statului a mai spus, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, ca Nu este un lucru rau si nu ii va feri pe hoti legea - n. red. ) de procurori. Traian Basescu a adaugat ca Cred ca masura e corecta, se face un transfer de responsabilitate exact catre cel care ii furnizeaza primarului dispozitia de restituire. ) Cred ca e masura corecta, mai mult, va asigur ca vor fi primari care vor delega foarte mult si altii care vor delega foarte putin.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se inseala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se inseala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Schulz, despre declaratiile presedintelui Romaniei: Cred ca Traian Basescu se insala

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat despre declaratiile presedintelui Traian Basescu la adresa sa, ca seful statului roman se insala, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Republicii Moldovei.

Martin Schulz raspunde criticilor lui Traian Basescu

Presedintele PE, Martin Schulz, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu a interpretat gresit declaratiile sale din ultima perioada, precizand ca a aparat intotdeauna Romania si drumul european al Moldovei.

Elena Udrea a postat pe Facebook un selfie cu Traian Basescu

Elena Udrea a postat, duminica, pe Facebook, un selfie facut la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara. in fotografie apare si presedintele Traian Basescu, care era in mijlocul unui discurs.

Elena Udrea, SELFIE cu Traian Basescu

Liderul PMP, Elena Udrea, a postat, duminica, pe Facebook, un selfie facut la o dezbatere pe teme economice organizata de Fundatia Miscarea Populara. in spatele Elenei Udrea apare Traian Basescu, car.

Traian Basescu: Pentru anul acesta vad capacitatea economiei de crestere intre patru si cinci procente

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara , ca politica Guvernului de a introduce 35 de taxe noi este gresita, ca si cum ai trage frana economiei, el precizand ca este, cu toate acestea,.

VIDEO Traian Basescu: Ideea ca o economie trecuta prin criza primeste imediat 35 de taxe noi e gresita / Pentru anul acesta vad capacitatea de crestere a economiei intre 4 si 5 procente / Sustin reducerea CAS, dar nu sunt suficient de inteligent sa intel

Presedintele Traian Basescu considera gresita ideea ca o economie care a trecut prin criza, cu eforturi si costuri politice formidabile, primeste, imediat ce se reechilibreaza, un set de 35 de taxe noi. In opinia mea, toate semnele arta ca economia lupta impotriva acestei politici a Guvernului si Fondului Monetar International in Romania, a afirmat seful statului, la o dezbatere organizata duminica de PMP. Cu toate acestea, seful statului s-a declarat optimist in privinta cresterii economice in 2014, spunand ca vede o capacitatea de crestere a economiei intre 4 si 5 procente in acest an. Presedintele a mai spus ca nu este impotriva reducerii CAS cu 5%, el mentionand insa ca nu este suficient de inteligent sa inteleaga de unde se va sustine masura, care inseamna 5,5 miliarde.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )