Libnet.ro
UNICEF

14:30

Traian Basescu si-a iesit din fire, in public. Cu cine s-a certat: Mars afara javra mincinoasa!

Playtech Playtech,
Traian Basescu si-a iesit din fire, in public. Cu cine s-a certat: Mars afara javra mincinoasa!

Fostul presedinte Traian Basescu si-a exprimat public parerea despre nivelul crizei sanitare atins in Romania, propunand cu aceasta ocazie si masuri mai aspre pentru combaterea epidemiei de COVID-19. Sustinut si deopotriva criticat intens pentru afirmatiile facute, politicianul a folosit un limbaj dur la adresa unui utilizator care l-a epilogat. Traian Basescu, disputa pe tema pandemiei . continuă pe Playtech

TRAIAN BASESCU: Pentru un presedinte nu e suficient sa ceara poporului sa se spele pe maini

Europarlamentarul PMP, Traian Basescu, a declarat ca pentru un presedinte nu este suficient sa ceara poporului sa se spele pe maini cand sistemul de sanatate al tarii este pe punctul de a se prabusi, el afirmand ca autoritatile romane ar trebui sa contacteze Rusia cu privire la posibilitatea importarii vaccinului produs in aceasta tara impotriva SARS-CoV-2.

Traian Basescu recomanda ca Romania sa ceara Rusiei vaccinul impotriva coronavirus

Traian Basescu a recomandat presedintelui Iohannis si Guvernului Orban sa ceara Rusiei vaccinul impotriva coronavirus pentru ca Romania sa poata invinge pandemia.

Masuri draconice cerute de Traian Basescu in lupta cu noul coronavirus

Traian Basescu solicita presedintelui Romaniei si premierului sa ia urgent masuri pentru limitarea r.

Dosarul Petrov. Traian Basescu este asteptat vineri la Curtea Suprema, unde contesta calitatea de colaborator al Securitatii

Sectia de Contencios Administrativ a inaltei Curti ia in discutie, vineri, primul termen in apel al procesului in care Traian Basescu a atacat decizia Curtii de Apel Bucuresti prin care magistratii au stabilit ca fostul presedinte a facut politie politica pe vremea cand era student la Institutul de Marina.

Premierul Poloniei a iesit din carantina

Premierul Poloniei, Mateusz Morawiecki, a iesit din carantina pentru coronavirus, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al guvernului de la Varsovia, printr-un mesaj in reteaua Twitter, semnalat de dpa si Agerpres.

Ce functii publice a mai detinut Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Fiica fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a imbratisat cariera politica acum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )