Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului

B1 B1,
Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului

Presedintele Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este usoara deloc si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odessa. Acest lucru ar putea afecta, considerabil, si. continuă pe B1

Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului si in Odesa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este deloc usoara si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odesa, ceea ce ar afecta considerabil si situatia.

Situatia din Ucraina si coruptia din tara noastra - pe agenda vizitei lui Joe Biden

Conflictul din Ucraina si lupta impotriva coruptiei de la noi din tara vor fi principalele puncte de discutie ale vicepresedintelui american Joe Biden cu autoritatile noastre.

Parlamentul cere Ministerului de Externe o opinie privind situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile reunite au decis sa solicite un punct de vedere de la MAE, pe tema situatiei din Ucraina, transmite Mediafax.

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa.

VIDEO Traian Basescu: Ponta spune ca am cerut ca DNA sa isi inceteze activitatea pe timpul campaniei. Nu exista o asemenea declaratie/ Il invit pe Victor Ponta sa renunte la minciuna macar acum, cind avem vizite foarte importante

Presedintele Traian Basescu a sustinut o scurta declaratie de presa marti la Palatul Cotroceni, in care a reactionat la acuzatiile lansate de premierul Victor Ponta in timpul sedintei de guvern de marti, cand i-a cerut ministrului Justitiei sa sesizeze CSM cu privire afirmatiile presedintelui legat de stoparea activitatii DNA in timpul campaniei electorale. HotNews. ro a transmis LIVETEXT si VIDEO declaratia presedintelui.

Traian Basescu: Discutia legata de incetarea activitatii DNA este doar o speculatie marca Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Ponta a facut o noua speculatie in stilul sau caracteristic, legat de sesizarea privind oprirea arestarilor de catre DNA. Ponta sa.

Traian Basescu: Ponta sa renunte la minciuna macar cand avem vizite mai importante

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni.

Traian Basescu: il invit pe Ponta sa renunte la minciuni

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca il invita pe premierul Victor Ponta sa renunte laminciuna macar acum, cand avem vizite foarte importante. Declaratia presedintelui vine dupa.

Liberalii nu sunt deranjati ca au batut palma cu oamenii lui Traian Basescu

Liberalii nu sunt deranjati de faptul ca au batut palma cu oamenii lui Traian Basescu, cu care spuneau ca sunt in razboi si ca nu vor sa mai aiba de-a face. Totusi, le e rusine sa recunoasca noua.

VIDEO Victor Ponta cere ministrului Justitiei sa sesizeze CSM cu privire la declaratiile lui Traian Basescu despre DNA si arestarile in campanie electorala

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei, la inceputul sedintei de guvern, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la declaratia lui Traian Basescu privind oprirea arestarilor DNA pe perioada campaniei electorale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )