Libnet.ro
UNICEF

06:00

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului si in Odesa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este deloc usoara si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odesa, ceea ce ar afecta considerabil si situatia.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului

Presedintele Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este usoara deloc si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odessa. Acest lucru ar putea afecta, considerabil, si.

Situatia din Ucraina si coruptia din tara noastra - pe agenda vizitei lui Joe Biden

Conflictul din Ucraina si lupta impotriva coruptiei de la noi din tara vor fi principalele puncte de discutie ale vicepresedintelui american Joe Biden cu autoritatile noastre.

Parlamentul cere Ministerului de Externe o opinie privind situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca Birourile reunite au decis sa solicite un punct de vedere de la MAE, pe tema situatiei din Ucraina, transmite Mediafax.

Rusia pune la indoiala legitimitatea alegerilor din Ucraina

Rusia pune la indoiala caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina din cauza operatiunii militare pe care autoritatile de la Kiev o desfasoara in estul tarii aflat sub controlul separatistilor prorusi.

Rusia ironizeaza caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina

Rusia a ironizat, sambata, caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina care au loc in bubuit de tunuri, relateaza AFP. Lavrov a criticat si operatiunea militara desfasurata de Kiev de o l.

Rusia IRONIZEAZA alegerile din Ucraina: Proces electoral in bubuit de tunuri?

Rusia a ironizat, sambata, caracterul democratic al alegerilor prezidentiale din Ucraina care au loc in bubuit de tunuri, criticand operatiunea militara desfasurata de Kiev de o luna in estul tarii.

VP-ul american, Joe Biden, ajunge astazi in Romania. Va avea intalniri scurte cu Basescu si Ponta pe tema crizei din Ucraina

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, vine astazi in Romania. Nu va ramane mai mult de 24 de ore pe teritoriul tarii noastre si vine cu un scop clar: criza din Ucraina. Biden are programate mai multe int.

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc RETRAGEREA de la frontiera cu Ucraina

Trupele ruse, a caror retragere din zona de frontiera cu Ucraina a fost ordonata luni de catre Vladimir Putin, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti Ministerul rus al Apararii,.

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc retragerea de la frontiera cu Ucraina (ministerul rus al Apararii)

Trupele ruse, carora presedintele Vladimir Putin le-a ordonat luni retragerea din zona de frontiera cu Ucraina, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti ministerul rus al Apararii. Comandantii din zonele respective le prezinta acum planul retragerii si rutele catre posturile de imbarcare, a precizat ministerul, citat de Interfax.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )