Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu o umileste pe Gabriela Firea: PSD isi revine. Se agita degeaba

Playtech Playtech,
Traian Basescu o umileste pe Gabriela Firea: PSD isi revine. Se agita degeaba

Traian Basescu o ironizeaza grav pe Gabriela Firea. Ar fi multe motive pentru care ar putea oricine sa faca asta, insa fostul presedinte al Romaniei este de parere ca primarita Capitalei n-are sanse la alegerile prezidentiale. in plus, el considera ca PSD isi revine sub conducerea Vioricai Dancila, ceea ce inseamna ca partidul va reveni . continuă pe Playtech

GABRIELA FIREA: PSD are nevoie de lupta, nu de un candidat neconflictual

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, ieri seara, ca lucrurile nu merg in directia buna in PSD si exista riscul sa fie pierdute toate alegerile care urmeaza, motiv pentru care a decis sa intre in cursa interna pentru desemnarea candidatului PSD pentru alegerile prezidentiale. Primarul general sustine ca PSD are nevoie de lupta, nu de un candidat neconflictual.

Gabriela Firea: PSD a fost singurul partid in care m-am inscris, fiind prea mica pentru Partidul Comunist (VIDEO)

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca PSD a fost singurul partid in care s-a inscris, fiind prea mica pentru a se inscrie in Partidul Comunist,.

Gabriela Firea: Mi s-a transmis ca PSD a crescut cu sase procente de la alegerile europarlamentare(VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca PSD a crescut cu 6% in sondaje de la alegerile europarlamentare si pana acum. intrebata cum sta in .

Gabriela Firea, critici dure la adresa modului in care PSD isi alege prezidentiabilul: Nu stiu daca este un ARANJAMENT cu Iohannis, dar stiu ce se vede, si anume ca nu prea vrem sa deranjam ceilalti candidati

Gabriela Firea a lansat, sambata seara, critici dure la adresa modului in care PSD isi desemneaza candidatul la alegerile prezidentiale care vor avea loc la finalul acestui an. Edilul general al Capitalei.

Gabriela Firea, oficial spre Cotroceni cu atacuri la Dancila, Dragnea si tot PSD-ul. Dar ce se intampla cu sotul Pandele

Primarul general al Capitalei a declarat faptul ca intra in competitia din partid pentru alegerile prezidentiale. Afirmatia a venit la pachet si cu cateva atacuri pentru Viorica Dancila si Liviu Dragnea. Firea, oficial in cursa pentru Cotroceni. Plina de atacuri pentru Dragnea si Dancila Gabriela Firea a declarat ca va fi parte din alegerile cetatenilor .

Gabriela Firea, atac ferm catre Viorica Dancila: Nu este buna strategia PSD sa aiba un candidat mamica sau bunica la prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un atacdur la adresa liderului PSD, Viorica Dancila pe tema candidaturii la presedintie. Astfel, Gabriela Firea considera ca Viorica Dacila nu trebuie sa.

Gabriela Firea: Sunt unul dintre candidatii care pot sa reprezinte cu fruntea sus PSD, ALDE si PRO Romania in competitia pentru prezidentiale

Primarul general al Capitalei si vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, a vorbit la Sinteza Zilei despre candidatura sa la alegerile prezidentiale. Din punctul meu de vedere si al celor care m-au.

Gabriela Firea: Eu l-as invinge pe presedintele Klaus Iohannis, daca as fi candidatul PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile prezidentiale (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ar reusi sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, daca ar candidat din partea unei.

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Gabriela Firea: Solutia pentru alegeri este crearea unui nou USL

Gabriela Firea a declarat, duminica, la Subiectiv, ca nu exista un dialog real in sedintele PSD. Vicepresedintele PSD propune crearea unei aliante intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru urmatoarele alegeri: prezidentiale, locale si parlamentare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )