Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu: Uneori SRI si-a depasit mult atributiunile incercand sa dirijeze o solutie sau alta (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Uneori SRI si-a depasit mult atributiunile incercand sa dirijeze o solutie sau alta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri, in cadrul unei interventii telefonice pentru Dosar de politician, emisiune in care a fost invitata fost sefa a DIICOT, Alina Bica,. continuă pe B1

RAZBOI ROMANO-MOLDOVEAN: Igor Dodon, iNFURIAT la culme de Traian Basescu: Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a lui

In urma declaratiei pe care a facut-o cu ocazia vizitei sale in Republica Moldova, Traian Basescu si-a atras comentarii acide din partea lui Igor Dodon. Nu mai intreba poporul, ia-o spre.

Traian Basescu, iese la atac pe tema Cuminteniei Pamantului: Scandalul public este mult prea mare ca sa poata fi ingropat. Sunt convins ca organele statului vor ancheta povestea (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni Dosar de Politician. Fostul presedinte a vorbit despre situatia actuala a procesului de achizitie a operei de arta.

Traian Basescu a confirmat ca va participa la receptia, de la Palatul Cotroceni, oferita de presedintele Klaus Iohannis

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a confirmat ca va participa la receptia de la Palatul Cotroceni, organizata cu ocazia sarbatoririi Zilei Nationale a Romaniei.

Traian Basescu, dezvaluiri despre Codruta Kovesi: Se vizita frecvent cu domnul Ghita, in timp ce eu o tineam de om neutru

Fostul presedinte Traian Basescu face dezvaluiri incredibile din relatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi cu Sebastian Ghita. Basescu a declarat, pentru Gandul. info, ca a aflat dupa terminarea.

Traian Basescu: Avand in vedere ca eu l-am refuzat cand a vrut sa se faca premier, cred ca Iohannis va avea retineri sa ma nominalizeze, dar n-o sa aiba solutie

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat marti este de parere ca presedintele Klaus Iohannis va avea retineri sa il nominalizeze ca premier dupa alegeri, dar ca nu va avea de.

Traian Basescu despre situatia de dupa alegerile parlamentare: Cum eu l-am refuzat, Iohannis va avea retineri sa ma puna premier, dar n-o sa aiba solutie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat marti in cadrul emisiunii Votez cu mine, de pe Gandul. info, ca este de parere ca seful statului, Klaus Iohannis, va avea retineri sa il nominalizeze premier, dar ca acesta nu va avea de ales.

Traian Basescu, propunere indrazneata pentru Alina Gorghiu: Fac alianta cu PNL cu 3 conditii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, actualmente candidat la Senat in Bucuresti pe lista PMP, i-a facut o propunere liderei PNL, Alina Gorghiu, in direct in emisiunea Dosar de Politician de.

Traian Basescu: Caineste, ma uit la PNL ca la o solutie de alianta, cu mine premier

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca se uita caineste la PNL ca posibil partener de alianta dupa alegerile parlamentare, afirmand ca nu este exclus ca PMP sa sustina un guvern PNL, dar ca premier trebuie sa fie el, potrivit Mediafax.

Traian Basescu spune ca doreste o alianta PMP - PNL si se autopropune ca prim-ministru

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca isi doreste o alianta cu PNL, dar respinge categoric o colaborare cu PSD in perspectiva alegerilor parlamentare.

Traian Basescu: Victor Ponta, un las care si-a abandonat functia. Este o minciuna ideea cu teroristii care ar fi venit dupa Colectiv (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a vorbit duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre demisia lui Victor Ponta din functia de premier dupa pr.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )