Libnet.ro
UNICEF

20:30

RAZBOI ROMANO-MOLDOVEAN: Igor Dodon, iNFURIAT la culme de Traian Basescu: Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a lui

B1 B1,
RAZBOI ROMANO-MOLDOVEAN: Igor Dodon, iNFURIAT la culme de Traian Basescu: Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a lui

In urma declaratiei pe care a facut-o cu ocazia vizitei sale in Republica Moldova, Traian Basescu si-a atras comentarii acide din partea lui Igor Dodon. Nu mai intreba poporul, ia-o spre. continuă pe B1

Presedintele abia ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, se duce la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Igor Dodon a inaugurat, la TVR, razboiul rece dintre Romania si Moldova

Partidele politice de la Bucuresti resping retorica lui Igor Dodon, cel care a cerut ratificarea Tratatului de frontiera dintre Romania si Republica Moldova, incetarea promovarii ideilor unioniste si acceptarea faptului ca romanii si moldovenii au istorii separate.

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, merge la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Igor Dodon a plecat la Moscova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat duminica, 27 noiembrie, intr-o vizita neoficiala la Moscova.

NU sunt PROROMAN. Igor Dodon RESPINGE UNIREA Romaniei si a Republicii Moldova, spunand ca limba sa este moldoveneasca

Igor Dodon, noul presedinte al Republicii Moldova a tinut sa precizeze ca nu este antiroman, romanii si moldovenii fiind frati, cu radacini comune, dar fiecare la casa lui. Eu.

Igor Dodon: Acordul cu UE va fi in continuare implementat. Este posibil un referendum sa vedem unde mergem

Presedintel ales al Moldovei, Igor Dodon a afirmat, intr-un interviu acordat TVR, ca Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana va fi in continuare implementat, insa a spus ca este posibil, la un moment dat, un referndum prin care moldovenii sa decida.

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, suntem frati, insa, fiecare la casa lui

Presedintele-ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca isi doreste sa continue politica de cooperare cu Uniunea Europeana prin pastrarea Acordului de Asociere cu blocul comunitar.

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, ci anti-unionist! Avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui!

Eu nu am fost niciodata anti-roman, suntem vecini, avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui, a declarat presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, potrivit.

Presedintele ales Igor Dodon insista pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate in Republica Moldova

Liderul socialistilor, Igor Dodon, care a castigat alegerile prezidentiale in Republica Moldova, s-a declarat vineri categoric impotriva unei aliante intre formatiunea lui si Partidul Democrat pentru a obtine o noua majoritate in Parlament, insistand asupra convocarii de alegeri legislative anticipate.

Igor Dodon va numi viitorul procuror general. Deputatii au sustinut proiectul de modificare a Constitutiei

Igor Dodon va desemna viitorul procuror general. Membrii Comisiei juridice, numiri si imunitati a Parlamentului au votat joi, 24 noiembrie, in unanimitate, proiectul de modificare a Constitutiei, care prevede numirea de catre seful statului a procurorului general. in cadrul sedintei Legislativului din 25 noiembrie, deputatii au sustinut acest proiect de lege cu 84 de voturi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )