Libnet.ro
UNICEF

11:30

Traian Basescu: Nu il urasc pe Dan Voiculescu, insa il dispretuiesc pentru ca a intoxicat populatia (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Nu il urasc pe Dan Voiculescu, insa il dispretuiesc pentru ca a intoxicat populatia (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca nu il uraste pe Dan Voiculescu, care a reusit sa creeze o falie profunda in politica romaneasca, insa il dispretuieste. Va dau. continuă pe B1

in fata unei noi SUSPENDARI, Basescu il ataca pe Dan Voiculescu

Noua propunere de suspendare a lui Traian Basescu, lansata de Calin Popescu Tariceanu, pare sa readuca in discursul presedintelui aceleasi nume care au reprezentat, de-a lungul celor doua mandate, o opozitie.

Traian Basescu: Suspendarea este doar o joaca de-a lui Ponta, la ordinul lui Voiculescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, exclusiv pentru emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca o noua tentativa de suspendare a sa nu ar insemna decat instabilitate politica pentru.

Traian Basescu: Suspendarea este doar o joaca de-a lui Ponta, la ordinul lui Voiculescu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, exclusiv pentru emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca o noua tentativa de suspendare a sa nu ar insemna decat instabilitate politica pentru.

C. P. Tariceanu a initiat o noua procedura de SUSPENDARE a presedintelui Traian Basescu

Calin Popescu Tariceanu a facut demersul oficial pentru suspendarea lui Traian Basescu. Presedintele Senatului a trimis un comunicat care se adreseaza clasei politice, dar si tuturor romanilor in care cere.

Dan Voiculescu, din puscarie:Ura lui Basescu ma face mai puternic, mai demn, mai curajos

Dan Voiculescu scrie, din celula, pe blogul personal, intr-o postare intitulata Familia, ce se vrea a fi o radiografie interioara, o introspectie, ca ura lui Basescu il face mai puternic.

Hoyt Yee, adjunctul asistentului secretarului de stat american, despre suspendarea lui Traian Basescu: E important ca liderii romani sa se concentreze pe problemele importante - economie, locuri de munca, viitorul tarii

Hoyt Yee, adjunctul asistentului secretarului de stat american Victoria Nuland, a declarat marti intr-o intilnire cu ziaristi ca e important ca dialogul politic sa se bazeze pe respect si pe intentia de a duce tara inainte in directia corecta. Intrebat cum comenteaza intentia unei a treia suspendari a lui Traian Basescu, oficialul american a spus ca ar fi nepotrivit sa comentez teme de politica interna. Hoyt Yee a adaugat insa ca e important ca liderii romani sa se concentreze pe acele teme semnificative pentru oameni: economia, joburile, securitatea, viitorul Romaniei.

Dan Voiculescu, scrisoare pentru apropiati: Misiunea mea nu s-a incheiat

Dan Voiculescu a ramas puternic datorita familiei sale. Presedintele Fondator al Partidului Conservator a trimis o scrisoare apropiatilor in care le multumeste pentru sprijin. Voiculescu promite ca misiunea lui.

DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. Vezi atasat DOCUMENTUL OFICIAL in care Calin Popescu Tariceanu enunta motivele pentru care Traian Basescu trebuie suspendat.

VIDEO DOCUMENT Calendarul propus de Tariceanu pentru o noua suspendare a lui Traian Basescu: 23 septembrie - vot in plenul Parlamentului; 2 noiembrie - referendum

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat luni ca urmeaza sa prezinte in cursul zilei cererea de suspendare a presedintelui Traian Basescu, care, in cazul in care va obtine minim o treime din semnaturile membrilor Senatului si Camerei Deputatilor, va merge la Curtea Constitutionala pentru avizul consultativ. Calendarul propus de Tariceanu pentru noua suspendare prevede ca votul in plenul Parlamentului sa aiba loc pe 23 septembrie, iar referendum pentru suspendare sa se desfasoare pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2 Intrebat cum explica faptul ca planul sau de suspendare nu respecta termenul de 30 de zile prevazut de Constitutie, de la aprobarea propunerii si pana la referendum, Tariceanu a declarat: O sa vedem daca e nevoie sa amanam suspendarea in Parlament. UPDATE Din punct de vedere constitutional, calendarul anuntat de Tariceanu nu poate fi valabil.

Traian Basescu: Cer public demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, pentru obedienta excesiva fata de tot ce inseamna PSD. Institutia a cedat (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a cerut, luni seara, demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, dupa incidentele produse de la plimbarea angajatilor si sustinatorilor Antena 3, cand o jurnalista B1 TV a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )