Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 12 mai, incepand cu ora 12. 30, intr-o editie speciala a Adevarul Live. Fata in fata cu seful statului se vor afla Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si jurnalistul Liviu Iolu. continuă pe Adevărul

FOTO intalnire intre Traian Basescu si Nicolae Robu, la Primaria Timisoara: Mi-a impartasit din experienta de primar general al Capitalei

Traian Basescu, presedintele Romaniei, s-a intalnit cu primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu. Cei doi au stat de vorba la Primarie in jur de zece minute.

Traian Basescu, la Timisoara: Ponta a trecut in subordinea lui institutiile pe care vrea sa le controleze

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sustinut, duminica, 11 mai, o conferinta de presa la Timisoara, declarand, printre altele, ca o buna parte dintre institutiile statului au inceput sa functioneze in timpul mandatului sau.

FOTO Traian Basescu, la Timisoara: Nu am crezut niciodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament ca pe vremea anilor 50

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat la Timisoara, printre altele, ca in cei aproximativ zece ani de mandat nu a crezut vreodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament demn de anii 50.

Adevarul Live, ora 15.00: Cat de greu e sa pornesti propria afacere in IT?

Adevarul Live de la ora 15. 00 o are ca invitat pe Ana Maria Andronic, fondator Venture Connect, un eveniment dedicat celor care au afaceri la inceput de drum si care vor sa-si propuna ideea investitorilor.

Cetatenii de import. Cine isi doreste sa fie roman, la Adevarul Live, de la 13.00

Anual, zeci de mii de imigranti devin cetateni romani cu acte in regula. La capatul drumului ce se sfarseste in fata unei comisii de examinare stau insa ani petrecuti printre frustrari, incertitudini si cosmarul de a nu fi vreodata primiti in noua comunitate. Alina Ilac, juristul care pregateste strainii pentru examenul de cetatenie, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre marele vis al studentilor sai: sa fie romani cu acte.

LIVE VIDEO Presedintele Traian Basescu: La Victor Ponta tot ce nu intelege este fascism

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, legata de intentia de a decora fosta conducere a ICR.

Presedintele Traian Basescu, invitat la Digi 24, de la 17.30. Cum raspunde amenintarilor lui Rogozin

Presedintele Traian Basescu este invitat, incepand cu ora 17. 30, la postul Digi 24, unde va raspunde afirmatiilor facute de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Traian Basescu, in direct, de la 21.30

Presedintele Traian Basescu continua duelul declarativ cu premierul Victor Ponta, in aceasta seara, la B1TV, de la ora 21. 30, intr-o emisiune moderata de Robert Turceascu.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala.

Traian Basescu: Ponta si-ar dori sa fie primit de Putin. Sunt incercari pentru a se face o vizita

Presedintele Traian Basescu continua duelul declarativ cu premierul Victor Ponta, in aceasta seara, la B1TV, de la ora 21. 30, intr-o emisiune moderata de Robert Turceascu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )