Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu: Voi fi un bunic model.

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Voi fi un bunic model.

Presedintele Traian Basescu a vorbit in emisiunea Serviciul Roman de Comedie de la Pro Tv despre noul sau statut de bunic. Basescu a catalogat drept extraordinar faptul ca pe niciuna dintre fetele lui nu a vazut-o din prima zi de la nastere. Cand ma intorceam eu de pe mare, mergeau in picioare. La asta mica, am tinut-o in brate din prima zi, e ceva incredibil sa vezi asa un omulet si pe urma sa il vezi cum creste, a mai afirmat seful statului despre nepoata lui, spunand ca a luat deja 700 de . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Voi iesi din politica numai cu picioarele inainte. Afla planurile de viitor ale presedintelui

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, ca va parasi scena politica la finalul mandatului numai cu picioarele inainte. intrebat in emisiunea Serviciul Roman de Comedie daca va parasi.

Traian Basescu se intalneste, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei

Presedintele Traian Basescu se intalneste, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves si cu reprezentanti ai mediului de afaceri eston, informeaza Administratia.

Traian Basescu: Din politica voi iesi cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, ce planuri are pentru perioada dupa terminarea mandatului de presedinte. Seful statului a explicat ca va ramane in.

Traian Basescu: Probabil ca o sa ies din politica cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, despre cariera pe care o va imbratisa dupa incheierea mandatului sau, aratand ca exista posibilitatea sa ramana in politica.

Traian Basescu: Probabil ca o sa ies din politica doar cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, despre cariera pe care o va imbratisa dupa incheierea mandatului sau, aratand ca exista posibilitatea sa ramana in politica.

Traian Basescu se intalneste, miercuri, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves.

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Estoniei, Toomas Hendrik Ilves si cu reprezentanti ai mediului de afaceri eston, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis redactiei. In septembrie, Ambasadorul Estoniei pentru Romania si Polonia, Eerik Marmei, a facut o vizita oficiala in Bucuresti, pentru a purta discutii cu Presedintele Camerei Nationale de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov. In cadrul discutiilor, Eerik Marmei a .

Traian Basescu, intrevedere cu presedintele Estoniei

Presedintele Traian Basescu l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau din Republica Estonia, Toomas Hendrik Ilves, care face o vizita de stat in Romania.

Dmitri Rogozin sustine ca Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre ...

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat, miercuri, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmand ca presedintele roman planifica integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, apoi anexarea acesteia de catre Romania, transmite Mediafax. Calul Traian Traian Basescu) a pregatit pentru Republica Moldova doua etape: initial, integrarea in Uniunea Europeana, apoi Anschlussul anexarea) ei .

UPDATE Dmitri Rogozin: 'Calul Troian' Traian Basescu a pregatit anexarea Moldovei in doua etape. Basescu: Rogozin, cum se trezeste, face o declaratie despre Romania, dupa care isi bea ceaiul

Vicepremierul Rusiei Dmitri Rogozin afirma, pe contul lui de Twitter, ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, pe care il numeste Calul Traian, a pregatit anexarea Republicii Moldova in doua etape, scrie Jurnal. md. In replica, Traian Basescu a afirmat ca Rogozin, cum se trezeste, intai face o declaratie la adresa Romaniei, dupa care banuiesc ca-si bea ceaiul sau, ma rog, ceva.

Vicepremierul rus: Traian Basescu planifica anexarea Republicii Moldova de catre Romania

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a comentat, astazi, pe contul sau de Twitter, intalnirea lui Traian Basescu cu presedintele Parlamentului moldovean Igor Corman, afirmand ca presedintele roman planifica integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana, apoi anexarea acesteia de catre Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )