Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Nu voi candida pentru Parlamentul Republicii Moldova niciodata

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Nu voi candida pentru Parlamentul Republicii Moldova niciodata

Implicat activ in politica de la Chisinau, ex-presedintele Romaniei Traian Basescu afirma ca nu are intentia sa candideze vreodata la functia de deputat in Parlamentul Republicii Moldova, pentru ca nu ar mai fi interesat de o cariera politica. continuă pe Adevărul

Traian Basescu si Paul Stanescu, scandal in plenul Senatului: Iarna nu-i ca vara? Ati ajuns si voi la concluzia asta?

Traian Basescu si Paul Stanescu au avut, marti, un schimb dur de replici in plenul Senatului, la dezbaterile motiunii simple Absorbtia banilor comunitari, o catastrofa marca PSD-ALDE, informeaza.

Traian Basescu il sustine pe unionistul Codreanu la Primaria Chisinau: Unirea se face prin comunitatile de oameni. Vine Romania in R. Moldova (VIDEO)

Traian Basescu si Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi, au lansat candidatul Partidului Unitatii Nationale pentru Primaria Chisinau. Pana acum, prin politicile guvernamentale, am chemat noi.

Consulul general al Republicii Moldova in Turcia a fost rechemat

Guvernul l-a rechemat pe Veaceslav Filip din functia de consul general al Republicii Moldova in Turcia, transmite IPN. Ministrul Tudor Ulianovschi, care a prezentat proiectul deciziei, nu a facut nicio precizare.

Elena Udrea arunca BOMBA: Am discutat cu Traian Basescu. Am vorbit despre... (VIDEO)

Elena Udrea a declarat pentru Stirile B1 TV ca de cand se afla in Costa Rica a mai discutat cu fostul presedinte Traian Basescu, dar nu in mod frecvent. De pe alta parte, Udrea adclarat ca nu.

Traian Basescu, despre situatia Elenei Udrea: Un om care simte ca e haituit are dreptul sa se apere prin toate mijloacele (VIDEO)

Fostul presedinte Traian basescu a vorbit vineri seara, intr-o interventie telefoncia in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, despre situatia Elenei Udrea, care a anuntat ca are statutul de.

Traian Basescu: FBI a asigurat o asistenta tehnica extrem de utila procurorilor, politistilor si ofiterilor SRI din Romania. Problema e ca experienta americana a fost pusa in aplicare de romani (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, vineri seara, in cadrul unei interventii telefonice in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca, despre intalnirea pe care a avut-o in anul 2006 cu directorul.

Pensia pe care o primeste Traian Basescu de la stat. Ce suma incaseaza fostul presedinte al Romaniei

Traian Basescu a primit de la Ministerul Muncii o pensie de 37. 956 lei. Basescu mai are o indemnizatie de fost presedinte al Romaniei in valoare de 139. 200 lei, iar de la Senat a obtinut 2. 767 lei, suma care are.

Elena Udrea a anuntat cand va naste! Sunt sanse mari ca baietelul sa fie nascut in zodia lui Traian Basescu

Elena Udrea a anuntat pe data de 17 februarie faptul ca este insarcinata pentru prima oara. Initial, fosta blonda de la Cotroceni era insarcinata cu gemeni, dar din cauza unor probleme de sanatate, ar fi.

A fost scandal in plenul Senatului, intre Traian Basescu si Paul Stanescu

Senatul a respins marti motiunea simpla ce o viza pe ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, fiind inregistrate la vot 72 de voturi impotriva, 40 pentru si o abtinere. O disputa verbala s-a iscat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )