Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu: Vreau sa discut si cu Antonescu despre Silaghi. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Vreau sa discut si cu Antonescu despre Silaghi. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca doreste sa mai reflecteze cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, subliniind ca in acest sens vrea sa poarte o discutie si cu presedintele PNL, Crin Antonescu. continuă pe Adevărul

Traian Basescu:Vreau sa discut si cu Antonescu despre Silaghi. Voi vedea daca isi mentine propunerea

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca doreste sa mai reflecteze cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor, subliniind ca, in acest sens, vrea sa poarte o discutie si cu presedintele PNL, Crin Antonescu.

Victor Ponta s-a intalnit cu Traian Basescu pentru a vorbi despre sefia Ministerului Transporturilor

Victor Ponta s-a intalnit, marti, cu presedintele TraianBasescu pentru a dicuta despre sefia MinisteruluiTransporturilor, relateazaB1 TV. Premierul si seful statului s-au intalnit la Palatul.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa discut si cu Antonescu

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, raspunzand unei intrebari, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Sa vedem, mai reflectez, n.

Traian Basescu si Nicolae Timofti au discutat despre constructia a doua noi poduri peste Prut

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, au discutat, miercuri, la Chisinau, despre posibilitatea construirii a doua noi poduri peste raul Prut, potrivit.

Nicio palma de pamant nu se cedeaza. Traian Basescu a vorbit societatii civile despre justitie, unire si muzica dulce

Traian Basescu si-a incheiat vizita in Republica Moldova cu o intrevedere de mai bine de o ora cu exponentii societatii civile. La eveniment s-au adunat oameni de arta si cultura, functionari si lideri politici, directori de ong-uri etc. , care au adresat intrebari presedintelui roman.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Intrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi in functia de ministru al Transporturilor, presedintele Basescu a raspuns: Sa vedem, mai reflectez, nu va ascund ca as vrea foarte mult sa discut si cu Crin Antonescu.

Basescu, despre Silaghi: Mai reflectez, vreau sa vorbesc cu Antonescu, vedem daca mentine ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca mai reflecteaza in privinta numirii lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, informeaza Mediafax. El a preciat ca doreste sa aiba o discutie si cu liderul PNL Crin Antonescu si sa vada daca acesta mentine nominalizarea. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu: Voi cere cetatenia Republicii Moldova dupa ce imi voi termina mandatul

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru ProTV Chisinau, ca este posibil sa ceara cetatenia Republicii Moldova cand isi incheie mandatul.

Traian Basescu: Poate voi cere cetatenia Republicii Moldova dupa ce imi voi termina mandatul

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru ProTV Chisinau, ca este posibil sa ceara cetatenia Republicii Moldova cand isi incheie mandatul.

Traian Basescu: Poate voi cere cetatenia Republicii Moldova, dupa ce-mi voi termina mandatul

Presedintele Traian Basescu a declarat, in timpul vizitei oficiale la Chisinau, ca ar putea cere cetatenia Republicii Moldova, dupa ce-si va incheiat mandatul din fruntea statului roman. Poate dupa ce imi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2063 seconds )